Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Vypínanie a zapínanie MIO A701

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Zdravim, zdravim, viem ze sa to tu uz riesilo, avsak bez odpovede, alebo riesenia, preto by som chcel vediet, ci niekto uz nema skusennosti, ako prekonfigurovat aby sa Mio povedzme vypinalo ce softwarove tlacidlo v SPB pocket plus a zapinalo tlacidlom fotaku a nie cer. telefonikom. Ide totiz o to, ze ked mam Mio v puzdre, niekedy sa stlaci cervene tlacidlo a potom zistim, ze bezi sama navigacia, niekedy sa vytaca atd.

    diki za info . . .

    P.S. existuje software, nie ako spb ze ma kopec inych funkcii, ale software iba na suspend . . .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    -- špatné vlákno, prosím smazat --
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od gnat
    -- špatné vlákno, prosím smazat --
    Oki, ja som len amater a ked je to zla sekcia, skus navrhnut kam by som to mal dat, ale myslim si, ze sa to tyka MIA a701 a tento model nema hardwareve tlacidlo on/off takze neviem preco by to aj nemohlo byt tu.

    // Mne je uplne jedno kde to je, hlavne aby som dostal odpoved na otazku a hlavne aby to pomohlo mne a aj ostatnym, ved na to tu toto forum je. Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Dělá mi to taky,pokud mám nakonfigurové HW tlačítko na tomtom,tak najednou zjistím že běží.To samé,když nakonfiguruju další HW tlačítko na kalendář-spustí se sám.Někdy sám volal.Zkoušel jsem různé ROM,teď jedu na poslední LF 70V.6 bez CZ lok.(jen klávesnice),bez SPB mobile shell.Sice mi Mio samo nevolá(na vině možná SPB),ale pokud mám nakonfigurované tlač.na TT6(miomap...)tak se stejně spustí samo.Je to divné když je Mio locked.Když je zamčené,tak můžu mačkat co chci,ale neodemče se jinak než standartním způsobem.Už nevím co s tím,snad jenom to,že mám teď na jednom HW tlač.today a na druhém lock,takže nic nehrozí a jede v pohodě.Ale není to podle mých představ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    no presne ako pises, ale ked aj urobim riesenie ktore mas teraz nastavene, tak ci tak sa to stlaca v puzdre a ma to minimalne za nasledok rozsvietovanie displayu a to znamena mensiu vydrz baterie.

    Cize stale ostava otazka, ci sa to zapinanie s cerveneho telefoniku neda prehodit na tlac. fotaku. potom by uz problem nebol . . .

    ak vie niekto poradit . . . dakujeme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od Dirk Dygler
    Oki, ja som len amater a ked je to zla sekcia, skus navrhnut kam by som to mal dat, ale myslim si, ze sa to tyka MIA a701 a tento model nema hardwareve tlacidlo on/off takze neviem preco by to aj nemohlo byt tu.

    // Mne je uplne jedno kde to je, hlavne aby som dostal odpoved na otazku a hlavne aby to pomohlo mne a aj ostatnym, ved na to tu toto forum je. Dakujem.
    Já myslel ten můj příspěvek, ne ten tvůj. Odpověděl jsem do špatného vlákna. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    ups . . . pardon, velka omluva
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Přesně toto se řešilo i na zahraničních fórech, avšak bezvýsledně. Bohužel. Já to řeším automatickým vypnutím po 1 min a automatickým zamykáním.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    jj dela mi to taky, zamknnu mio a zmacknu naraz dve klavesy a to power a navigaci a nez se staci mio probrat a zamknout se tak naskoci navigace asi jedinim resenim je zrusit hw tlacitka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Jak mam resetovat Mio A 710 ,nejde a nejde..tlacitko stlacim a nic...stuhne pri uvodnbej obrazovke Windows Mobile
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC VOX - samovolne zapinanie ikonky "E"
    Od landov v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-06-2007, 09:53
  2. N560- náhodné vypínanie a zapínanie
    Od robuso_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 22:33
  3. samovoľné zapínanie
    Od vklacan_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-01-2007, 11:00
  4. náhodné zapínanie hx4700
    Od teak_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 18:10