Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: iGo My Way 2006 Plus

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jste už někdo tuhle navigaci? Funguje vám v ní RDS-TMC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    nechci nic říkat, ale pokud by si dal hledání "iGO", tak bys určitě našel téma ohledně téhle navigaci a dal bych za to možná i krk, že se tam probírá i RDS-TMC

    IGO 2006 Plus

    urys
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To je sice pravda, ale chtěl sem slyšet názor přímo od uživatelů Etenů... iGo diskuze jako taková je moc všeobecná...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    tak do toho vlákna přidej tenhle dotaz a 100% ti někdo odpoví
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    TMC nefunguje ani v nejnovější verzi. GPS signál se dá ale chytit do 5 vteřin přes COM 7, což je úžasná a bezkonkurenční rychlost!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    imho chycení GPS signálu není vůbec závislé na tom, jakým COM portem, či jakým softem ho zobrazuješ, ale na tom, jak je schopná ho rychle chytit GPSka (což je závislé na několika faktorech). Já ho klidně v TOMTOMu chytnu za 2 vteřiny na COM0, je to o 5 vteřin rychleji než ty

    omlouvám se za OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od urys
    imho chycení GPS signálu není vůbec závislé na tom, jakým COM portem, či jakým softem ho zobrazuješ, ale na tom, jak je schopná ho rychle chytit GPSka (což je závislé na několika faktorech). Já ho klidně v TOMTOMu chytnu za 2 vteřiny na COM0, je to o 5 vteřin rychleji než ty

    omlouvám se za OT
    A zrovna nemáš pravdu. Eten může jet na COM 4, nebo COM 7, ale na COM 7 spolupracuje s aplikací Satellite data update, která si načte pozici satelitů dopředu a potom start GPS signálu je do 5 vteřin. Jinak přes COM 4 je to tak 20-25 vteřin. Jinak mi tvoje počty nějak nevycházejí, 5 vteřin - 2 vteřiny = 5 vteřin? :sarcastic: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    heh ... zmatl me ten COM7
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    323


    A zrovna nemáš pravdu. Eten může jet na COM 4, nebo COM 7, ale na COM 7 spolupracuje s aplikací Satellite data update, která si načte pozici satelitů dopředu a potom start GPS signálu je do 5 vteřin. Jinak přes COM 4 je to tak 20-25 vteřin. Jinak mi tvoje počty nějak nevycházejí, 5 vteřin - 2 vteřiny = 5 vteřin? :sarcastic: :yes: [/QUOTE]

    a kde se přesně nastaví ten COM7? na Programs kde je defaultně COM2 nebo na záložce Hardware kde je defaultně COM4?

    V TomTomu se mi COM7 vůbec nenabízí tzn. předpokládám, že si to bere volbu přes GPS Device z nastavení v settings Etenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Nevím, jaké možnosti jsou v Tomtomu, ale já dělám nastavení COM portů manuálně přímo v programu iGO a tak místo COM 4, mám nastaveno COM 7. Baudovou rychlost jsem ponechal. Tuhle informaci jsem získal ze serveru http://eten-users.eu/index.php?showtopic=8069
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Zkoušel sem nastavit COM7 v iGo, a ať sem dělal co sem dělal, GPS mi nejede jinde než na COM4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    A jakou máš cihlu? Mě to jede v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Mám X500. Zkoušel sem i přestavovat HW port GPS, ale pořád to trvá na COM4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Nikde v cihle jsem nic nepřenastavoval. Prostě jsem přehodil jenom COM 4 za COM 7 a ponechal baudovou rychlost 57600. Maká to jak má a díky načteným satelitům okamžitě. Možná jsi něco přehodil v X500 v nastavení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    HW přestavovat sem to zkoušel až potom, co mi to nechtělo jet normálně - tak jak popisuješ. Teď to mám nastavený takto:
    Port pro programy GPS - COM1
    HW port GPS - COM4, BDR 57600
    Spravovat zařízení GPS automaticky - ano
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO 2006.lnk
    Od Pilot747 v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 14:51
  2. MS ve fotbale 2006 - World Cup Mobile 2006
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 20:08