Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: iGo My Way 2006 Plus

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Já to mám nastavený takto:
    Port pro programy GPS - COM2
    HW port GPS - COM4, BDR 57600
    Spravovat zařízení GPS automaticky - ano
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00212629_70503-225141_aCe1.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 11.2 KB 
ID: 6325   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00212629_70503-225147_qcT.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 12.7 KB 
ID: 6326   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00212629_70503-225153_C9ZG.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 12.7 KB 
ID: 6327  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Zkusím to změnit, ale moc si od toho neslibuju.
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    No když to funguje mě, tak by mělo i tobě ne? Máme přece stejné cihličky. Mám ROM 354, ale to asi ty taky. Už by brzy měla být brzy nová ROM 430, nebo 432. Informace se zatím rozcházejí. Sice bude pořád s WM5, ale asi s nějakými opravami. Ještě nejsou k dispozici bližší informace. Máš tam vůbec prográmek Satellite data update a načetl jsi pozici satelitů? Je tedy součástí ROM, ale třeba jsi ho odinstaloval. Právě s ním komunikuje iGO na COM 7
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00212632_70503-225036_DKGU.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 6.8 KB 
ID: 6328   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00212632_70503-225052_QRpr.jpg 
Zobrazení: 25 
Velikost: 16.0 KB 
ID: 6329  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Já mám ROM 351. Kde si vzal 354? Co sem se koukal na podporu, tak ta je psaná pro M700. Mám tam českou lokalizaci.
    Satellite data update tam mám (v CZ verzi), data to načte, ale pak tam napíše jako dobu platnosti dat úplně nesmyslný datum. Tak možná proto ...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Doba platnosti dat je týden. ROM verzí by to být asi nemělo. Jsou stejné, jenom v 354 je opravený jeden bug.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Tady máš odkaz na tu ROM 354:
    http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=2881
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Dík za odkaz. Už je to doma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Není zač, ale nevím, jestli má cenu to flashovat, když každou chvíli bude k dispozici nová ROM s označením WWE 0430, nebo 432. Na zahraničním foru se o ní zmínili a už se jen čeká.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Jestli nebudu mít o víkendu co dělat, tak se do toho dám. Ale myslím, že ten problém by mohl být v Satellite data update a CZ lokalizaci. Protože si tak matně vybavuju, že když sem hos na začátku zkoumal a nebyla tam čeština, tak po provedení update satelitů to napsalo vypršení aktualizace za ten týden. A teď to píše : 1602-09-03 14:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    A nemáš špatně nastavený datum v PDA? Mě to po čerstvém update satelitů píše 2007-05-10 01:45. Je taky pravdou, že nepoužívám CZ lokalizaci, protože jí nepotřebuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Ha .... tak sem nastavil port pro programy GPS - COM2, a už to komunikuje na COM7, ale satelity to nemá žádný protože to nemá aktualizaci ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    No tak vidíš, ještě se k tomu dobereme
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Datum mám OK, to bych jinak nemohl správně fungovat. To bude asi celý v lokalizaci. Teď ještě zjistit, jak pro tento prográmek (Satellite data update) lokalizaci odstranit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    No, jestli budeš flashovat jinou ROM, tak tam nedávej zatím CZ lokalizaci a zkus to, jestli to jde bez ní. Pak si jí tam dej a zkus to znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Heuréééka!!!
    Je to soubor AGPS_Download_Client.exe.0405.mui
    Už to jede. Děkuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO 2006.lnk
    Od Pilot747 v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 13:51
  2. MS ve fotbale 2006 - World Cup Mobile 2006
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 19:08