Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Funguje vám ICQ?

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nějak se jim to poslední dobou pořad ....ehm nefunguje jim to - viz a taky něco tady.

    A co vy, jaké máte zkušenosti? Nechcete už konečně opustit ten zastaralý a věčně nefungující IM protokol a nahradit ho něčím jiným?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky koukam, asi pred rokem jsem presel na jabber s ICQ transportem a ted v dubnu se vetsina kontaktlistu v Mirande kazdou chvili odpojuje a pripojuje :-)

    No snad uz zacnou lidi u nas od tohohle protokolu utikat a nebude potreba resit zmeny v protokolu, ktere znefunkcni alternativni klienty.

    A prestanou mi na Mirandu posilat nejake divne zpravy s dotazem, jestli si nezahraju kulecnik nebo jinou volovinu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Třeba JABBERem .... ale bohužel ne všichni to dokáží pochopit a je pořád pro ně ten nefungující a houkající klient zvaný ICQ s implementovanou "nádhernou" reklamou, to nej :-(

    A ano, ICQ transport mi poslední dobou padá jak nahnilé hrušky ...

    urys
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Já už jsem na jabberu dlouho, poslední dobou mám PyICQ transport, drží poměrě stabilně, nicméně sem tam taky padne (ve chvílích, kdy to nejde ani snad všem lidem co znám :-D). Třeba teď lidi konečně začnou přecházet :-) Kord když i na WM je takovej hezkej jabber klient :-P
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    165

    mne miranda bezi 24/7 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Musím uznat, že mi po dloooouhé době dnes Miranda spadla, ale jinak se to buď nestalo nebo sem si toho nevšiml Já u ICQ zůstávám dokud nebude na jiném protokolu 99,999999 % mého contact listu (asi navždy ).

    Ale na "klient zvaný ICQ s implementovanou "nádhernou" reklamou" jsem přímo alergický :
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    k ICQ mam podobný názor jak Atomion, ale změně se určitě nebráním, jen se odhodlat něco jiného nainstalovat ops:
    jinak Miranda podporuje jak Jabber tak Aim, ale netuším do jaké míry. A na Pocketu jsem rád že si ve volném čase projdu pár stránek, ještě do toho datlovat, tak nevím na jakém paviloně v Bohnicích bych skončil
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    ICQ original klient je fakt hruza! Ale miranda me pada pouze ve chvili, kdy maji problemy na serveru. Vlastne.. Oni maji na tom serveru ICQ porad nejaky problemy. A dokonce bych je obvinil, ze schvalne meni protokol proto, aby zneprijemnili zivot alternativnim klientum! )

    Co se tyce jineho protokolu.. Co jineho? Chvili sme s okolim zkouseli prejit na Skype, ale ty HW naroky.. Pak jsme zkouseli messengera.. Ani to se neujalo.. Zustali sme vsichni u ICQ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Jeste ze Linux ma sve icq klienty
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    On není problém v softu (ICQ, Trillian, Miranda...), ale přímo v protokolu. Zkoušel jsem včera na 2 PC s 2 různými připojeními a Trillian i Mirandu - ICQ se tvářilo, že je připojené, ale žádné lidi jsem on-line neměl.

    Jinak nechápu, proč lidi nepoužívají MSN nebo Windows Live Messenger, které jsou defaultně v PDA. Proč se trápit nefungujícími nebo zpoplatněnými softy, když to nej... je už v cihle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    QIP je dobry .. akorat sem ho nenasel pro MDA no
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Jinak nechápu, proč lidi nepoužívají MSN nebo Windows Live Messenger, které jsou defaultně v PDA. Proč se trápit nefungujícími nebo zpoplatněnými softy, když to nej... je už v cihle?
    Nejvetsim problemem bude to, ze tu je spousta uzivatelu ICQ a vsichni najednou neprejdou. Ma MSN nebo Live Messenger neco podobneho jako transporty u Jabberu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Proč lidi neodejdou od ICQ? Je to prosté - jsou to obyčejní uživatelé, kterým někdo nabídnul instalačku s průvodcem a obrovskou reklamou a on de-facto nemusí nic dalšího nikde nastavovat a ICQ mu jede a to dokonce i za firewallem, který propouští jen HTTP komunikaci
    Poslední dobou tedy spíš nejede

    Miranda, QIP, .... - dnes už více méně mají taky slušné instalátory a předpřipravené balíčky toho nejnutnějšího a nejlepšího, proto taky stále více lidí přechází k těmto alternativám, ale .... není na to patřičná REKLAMA


    Je tu řeč o nefungujícím ICQ protokolu nebo transportu, chcete-li a tomu nepomůže žádný ani sebelepší alternativní klient - pokud jim nepojedou servery a na nich služby zajišťující chod sítě ICQ, tak se jdeme všichni klouzat ...


    Proč MSN nebo Live Messenger? Vždyť je to taky uzavřené stejně jako ICQ.

    Proč nepřejou lidi třeba na JABBER a je to stejný třeba jako proč lidi nepřejdou na jiný OS (Linux, FreeBSD, ...), který je většinou zdarma - je to o reklamě a tom, že prostě ať se nám to líbí nebo ne, tak je potřeba mít nějaké znalosti a strávit více času s instalací a následným nastavením


    2Zivan: ne, jsou to mrkvosoftí uzavřené protokoly, ale na jabberu existují transporty na MSN, na Live messenger nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mashe
    QIP je dobry .. akorat sem ho nenasel pro MDA no
    KUK
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Já se chystám v nejbližší době nainstalovat na PDA přeportovanou verzi gaimu :-) To by mělo teoreticky umět všechny běžne používaný protokoly (ikdyž když to veme jabber s transportama, tak budu uplně spokojen :-D)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GPS - semtam funguje
    Od Prague77 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-05-2009, 20:54
  2. SLICK - funguje vam???
    Od landov v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-07-2008, 08:55
  3. VGA-funguje vám?
    Od Mrkolouch v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 18:43