Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA a infraport?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    45

    Zdravim,

    Mam MDA - WM2003 - A.30.09 ENG. Ovsem zkousel jsem to i se starym firmwarem, bude to asi hardwarova otazka. O co jde? O dosah infraportu. Na mem starem zarizeni(SagemWA3050 - taky PDA+Tel.) byl dosah infra s TV remote controllerem tak na 10-15m uplne v pohode.Po koupi MDA musim k prijimacimu zarizeni dojit a prilozit infra tak maximalne metr od nej.... Tato efektivni vzdalenost se mi zda opravdu velmi kratka. Zkousel jsem i software total remote, ten ovsem nesel vubec Je to jen muj problem, nebo obecne vsech MDA? Da se dosah nejak zefektivnit? Koukal jsem na schema jednoho IRDA zesilovace, neni to tak slozita vec na spajeni, ale precejen je to zbytecna krabicka navic... Diky za kazdy tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    65

    TV remote controllerem sem taky zkoušel, ale nebavil se z ovladačema ani z tel.a videem.mám MDA2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    mam stejnou skusenost ze u MDA 2 to nejak nejede jak by melo(treba jak u 7650 - na 8m bez problemu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Přesně tak.Mám taky nainstalovány TV Remote,ale zkoušel jsem i jiný soft a fakt to nefunguje.Ví někdo proč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    42

    Tak to jsem na tom stejne. Zkousel jsem Vito Remote Controller a TV Remote Controller s MDA2 a ani jednou nebyl schopen prijmout signal s ovladace v ramci uceni.

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Potvrzuji DATAPHONE2 s TV Remote nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    MAM UŽ TŘETÍ MDÁČKO,A TV OVLADAČ MI VŽDY CHODIL,IKDYŽ JEN NA KRATŠÍ VZDÁLENOST A POD SPRÁVNÝM ŮHLEM...:? ALE U TOHO PRVNÍHO,JEŽ SE MI TO PODAŘILO I NA 3METRY,DODNES NEVIM PROČ.. UČENÍ SE DÁLKOVÝCH OVLADAČŮ MI TAKY FUNGOVALO.. ALE STEJNĚ UŽ TO NEPOUŽÍVÁM,JSEM LÍNEJ SE S TIM PATLAT KDYŽ TO PAK FUNGUJE TAK NEKOREKTNĚ SE ZVEDNOUT A JÍT BLÍŽ K TV..NEBO DENONOVI A "ZESILOVAT".. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. má infraport ???
    Od bmk v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 16:20
  2. Ako na infraport?
    Od vaskez_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2006, 23:58
  3. Infraport
    Od Jardach_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 08:51
  4. Infraport
    Od Reddy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 18:57