Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Problem s pouzivanim jack 2,5 prostrednictvom autoradia

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Zdravim, zdravim chcel by som sa informovat ci je mozne nejako vypnut hlasenie ktore sa stale zobrazuje. Ked prostrednictvom sluchatkoveho vystupu pripojim MIO k autoradiu a chcem nieco prehrat, stale sa mi zobrazuje hlaska, ktora ma nieco spolocne s hlasovym vytacanim - voice speed dial - a musim to potvrdit a za chvilu je to opet spat.

    Neviete niekto poradit, vopred diki.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    No, preco nik nereaguje ? To ako sa stava iba mne ? Teraz neviem ci je chyba iba u mna, alebo je to chyba celkova v MIU alebo vo WinCE5 ? Pls, rady a nazory, diki.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Tento problém jsem měl taky. Až budu mít večer čas, napíšu sem přesný návod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Takže ten slíbený návod. Problém dělá aplikace Cyberon Voice Commander, která je součástí novějších ROM a tudíž nejde smazat. Vyřešil jsem to nainstalováním a smazáním(né odinstalováním) novější verze. Tzn. novější verze má nadvládu nad starí a při zasunutí jacku už nic nenaskočí, žádná hláška.
    1) Stáhni si soubor z přílohy
    2) Instaluj
    3) Smaž Program Files/Cyberon a Windows/StartUp/VCDaemon, SDaemon
    A reset, nebo vypnout/zapnout.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    oooo, dakujem, dakujem . . . idem skusit, este raz diki za super navod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Řešíte následek a ne příčinu. Mio A701 používá 4.pólový 2,5 mm jack, kde sepnutím kontaktů 3 a 4 se ovládá příjem hovorů. Pokud tam zarvete 3.pólovou zástrčku, tak máte kontakt 3 a 4 zkratován (jako kdyby jste na originálním HF drželi trvale stisknuté tlačítko pro příjem hovoru). Sežeň si správnou kompatibilní redukci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    aha, dakujem za radu a za vsetkych myslim, tato informacia je velmi uzitocna. Este raz diki.

    . . . a ked to urobim tak ako to je vyssie popisane a pomoze to, vadi ze tam bude nadalej pouzita trojpolova redukcia ?? Vadi ten skrat, alebo nie ? Totiz uz redukcia z 2.5 jacku na 3.5 sa tazko zhana, som bol vselikde a vsade mi vraveli ze to nemaju a nebudu mat, potom som zohnal trojpolovu a myslim ze stvrpolova je iba snom, alebo vies o niecom kde by bola k dostaniu . . . ? Dikes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Už se to tu párkrát řešilo. Objev skryté možnosti tlačítka Hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od gnat
    Už se to tu párkrát řešilo. Objev skryté možnosti tlačítka Hledat
    To je super, viem aj sam, keby som to bol nasiel, nevytvoril by som novu temu . . . ?!? Ale dik za upozornenie.

    Ale k veci, to co pises su detinske hluposti, //
    Citace Původně odesláno od gnat
    Už se to tu párkrát řešilo. Objev skryté možnosti tlačítka Hledat
    // mna by fakt zaujmalo a myslim ze i ostatnych, aky vpliv ma ten skrat na zariadenie, moze mu nejako uskodit ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Asi takhle. Já používám A701 i jako MP3 Přehrávač a pokud chci trochu kvalitní hudbu, musím použít pořádná sluchátka. VŠECHNA pořádná sluchátka s 3,5mm jackem mají 3 póly. Takže i když používám redukci 2,5 na 3,5 mm, která má 4 póly a píchnu do ní 3-pólová sluchátka, nastane samozřejmě "skrat". Ale nenazýval bych to skrat, je to spíš jako stisknutí tlačítka a pokud mu vezmeš jeho funkci, je problém vyřešen. Po skoro roce se nejeví nejmenší známky poškození používáním 3-pólu a odstraněním této palikace pomocí "Remove programs" se zase funkce vrátí zpět.
    PS: V prvních verzích ROM tento problém vůbec nebyl, nastal až po přidání aplikace pro hlasové vytáčení na novější ROMky. Dříve se nechal používat 3-pólový jack bez problému, nyní se to musí řešit a jsem rád, že jsem se toho tímhle způsobem zbavil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    35

    Riesim problem pripojenia sluchatok a narazil som na tuto diskusiu. Bez tohoto fora by som nemohol tusit o stvorpolovom 2.5 mm konektore, o aplikacii Cyberon Voice Commander a o probleme s novsou ROM ani len tusit. Diki. Pridal by som par liniek pre tych, co hladaju redukcie 2.5 mm -> 3.5 mm . Redukcie som nasiel len trojpolove a veru neviem, ci sa vobec vyrabaju 4 polove. Najlacnejsie redukcie som nasiel v Poprade na http://www.radiotel.sk/shopping/product_details.php?pid=4676. Dalsie linky su
    http://www.pixmania.sk/sk/sk/168056/art/hama/adapter-ohybny-jack-2-5-m.html
    http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=495
    http://www.roline.sk/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=54539&Level=5030
    Dalej je mozne zostrojit vlastny kratky kablik s 2 konektormi - 4 polovym 2.5 samcom a 3 polovou 3.5 mm samickou - nezapojenim jedneho z polov na samcovi sa takto definitivne vyriesi problem s tzv. skratom, kvoli ktoremu pouzivate trik s Cyberon Voice Commanderom. 3.5 mm samicku sa da kupit hocikde, 2.5 mm stvorpoloveho samca maju na http://www.radiotel.sk/shopping/product_details.php?pid=4787. Takze este pajkovacka a kusok kabla ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Takže ten slíbený návod. Problém dělá aplikace Cyberon Voice Commander, která je součástí novějších ROM a tudíž nejde smazat. Vyřešil jsem to nainstalováním a smazáním(né odinstalováním) novější verze. Tzn. novější verze má nadvládu nad starí a při zasunutí jacku už nic nenaskočí, žádná hláška.

    No a funguje potom dal hlasove vytaceni ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    9
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od komplikator
    Hu, to je ten moj kablik, co som vyssie spominal, akurat ze v komercnej verzii - nepotrebujes pajkovacku. Zaujimave, pred 2 mesiacmi som prehladaval web a na toto som nenarazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od bogino
    Citace Původně odesláno od komplikator
    Hu, to je ten moj kablik, co som vyssie spominal, akurat ze v komercnej verzii - nepotrebujes pajkovacku. Zaujimave, pred 2 mesiacmi som prehladaval web a na toto som nenarazil.
    špatně hledal, byl to jeden z prvních odkazů co na mě vyblil google
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mini USB do AUX IN ->>> z mobilu do autorádia
    Od Charli123 v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-04-2009, 06:13
  2. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-09-2008, 17:09
  3. HP Ipaq 1940 redukce sluchátek z "2,5 jack" na "3.5 jack"
    Od Helmich v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-01-2007, 20:40
  4. ako sfunkcnit citanie sluzobnej posty z Lotus Notes v terene, prostrednictvom IPAQ 4700?
    Od Jano_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-04-2005, 11:03