Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Tom Tom a WM 2003

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Zdar všem,

    má někdo zkušenost s Tom routeplaner a h5550? Mě to sice běhá, ale když nastavím Preference poprvé je to Ok. Jakmile skočím podruhé tak se v kolonkách udělá čaj a musím restartovat. To platí i když nastavím preference, program zavřu a znovu spustím. Prostě jakékoli opakované nastavení preferencí spadne a vše se vrátí do default nastavení. Hledal jsem nějakou opravu na tomtom.com a nic se nezadařilo (možná jsem to blbě pochopil).

    Dík za radu.

    Zdenda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Mám ten samý problém na MDAII (na MDAI problém nebyl), akorát místo vysypaného čaje tam mám čtverečky
    Ale výsledek je:

    Učinil jsem další pokus: zavření aplikace ani softreset mi nepomáhá, TOM mi sice naběhne, ale GPS v něm nechodí. Musel jsem znovu nainstalovat
    :
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    12

    Nazdar lidi,

    chtěl jsem se zeptat. Mám Tom Tom Planer a H2210 a BT GPS. A nějak nedokážu, aby Tom Tom spolupracoval s GPS ?

    Nevíte co stím ?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Citace Původně odesláno od zsadek
    Zdar všem,

    má někdo zkušenost s Tom routeplaner a h5550? Mě to sice běhá, ale když nastavím Preference poprvé je to Ok. Jakmile skočím podruhé tak se v kolonkách udělá čaj a musím restartovat. To platí i když nastavím preference, program zavřu a znovu spustím. Prostě jakékoli opakované nastavení preferencí spadne a vše se vrátí do default nastavení. Hledal jsem nějakou opravu na tomtom.com a nic se nezadařilo (možná jsem to blbě pochopil).

    Dík za radu.

    Zdenda.
    Buhužel se s tím budeš muset smířit. Já se s tím smiřuju už půl roku. Tom nevydal žádnou opravu a asi ani nevydá. Je to bída..

    Zdenda
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Holt nainstaluj PocketKim a ten chodí OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    12

    No jo Pocket KIM si budu teprve kupovat.
    Ale já potřebuji i navigaci pro zahraničí. Hlavně německo, rakousko, francie, španělsko a portugalsko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Jo tak to jedině Tom Tom ten je super ale bohužel nevím proč u tebe nemaká.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    12

    No jako program TomTom se mi spustí a vybere trasu, všechno v pohodě, jen se "nespískne" s GPS :-( Takže to nenaviguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Hm a něco jinýho ti s GPSkou chodí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    12

    Jo jo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    A klasika, reset a podobně jsi zkusil? Port nebo jiné nastavení? Jo jeden dotaz náhodou Mapview nepoužíváš? Jinak pokud by jsi chtěl PocketKima na zkoušku můžu poslat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    12

    ¨Tož toho POcket KIMA bych aj testl. Záleží která verze, protože známy měl nějakou jednu z prvních a ani mu to nepřepočítavalo cestu, když blbě odbočil.
    Jinak ten program Map... nemám. Co se týče nastavení, tak jsem tam měl naisntalovaný i nějaký TomTom GPS a ten při spuštění mi nadrzo řekl, že jako GPS nemám a moc se se mnou nebavil :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Po nainstalování Upgradu na TOM-TOMa mi chodí jak víno. Mám MDA2 + BT GPS NAVILOCK. Někde v diskusi určitě najdete odkaz, na požádání aktualizaci zašlu (v ZIPu má 4.26 MB).
    Už jsem našel původní instalační soubor, má jen 1 MB a kousek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Kdyz jsem procital recenzi na tt routeplanner na nejakym zahranicnim servru, tak tam byl podobny dotaz. Jestli jsem to pochopil dobre,tak ty ctverecky delaji nektere jazykove lokalizace,tak pro routeplannera se to musi vypnout a pak by to melo chodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    V nabídce Sunnysoftu se objevila čerstvě položka TomTom Navigator 3 s mapou ČR. Zkoušel jste to někdo a jaké máte zkušenosti? Zajímá mne zejména podrobnost mapového podkladu České republiky a funkčnost hlasové navigace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Win 2003 SE
    Od Wayne_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 13:12
  2. WM 2003 SE
    Od PeZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-06-2004, 13:42
  3. Windows Mobile 2003 a Microsoft Money 2003 spolu nefunguji
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 03:06
  4. PPC 2003???
    Od Ruka_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2003, 01:32