Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Tom Tom a WM 2003

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    105

    Tom Tom navigator 3 je uplně super. Má ho jeden z mých obchodních partnerů v Německu. Silně uvažuji o koupi ale zřejmě v zahraničí. Na I-obchodech v německu příjde o víc jak litr levněji. Česká republika je jen základní mapa, ale zato zcela precizně. Silnic je tam poměrně hodně, ale nejsou vyznačeny všechny obce a města na trase. Jel jsem s tím kolegou v autě z Prahy do Brna a dálniční sjezdy jsou tam vykresleny do největší podrobnosti. Jeli jsme i mimo dálnici a vše je naprosto precizní, kdy zatočit, jak zatočit, jak se rozvětvuje sjezd atd. atd. Tvůrci PocketKimu by se měli zamyslet. Jak nad cenou tak nad kvalitou. U nich je sice síť celá, ale co chvíli sjedete do pole a o dálničních sjezdech a jiných komplikovaných křižovatkách ani nemluvě. Je pěkný že vím, že mám zahnout vlevo, když je ale křižovatka několikaúrovňová a já jen vidím "hle to je ta silnice vlevo ale bohužel ji podjíždím takže se tam už nedostanu". Jinak jsem u něho prohlížel podrobnou mapu Švédska kam jezdím na ryby a divte se jsou tam i lesní cesty včetně cestiček po kempu kde pobývám. Většina měst je až po čísla popisná. Komplet map všech evropských zemí je za cca 180€.
    Prohlížel jsem strukturu adresářú a všechny pokyny jsou nahrány jako .wav takže pokud má někdo pěkný hlásek a čas nebyl by problém jednotlivé pokyny přemluvit do češtiny.
    Doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    105

    Ještě k těm pokynům. Nelze přejet.Příkazy na změnu směru (i včetně pokynu držet se v některém jízdním pruhu z důvodu následného odbočení) jsou 1. Brzy bude odbočení......., 2. odbočení někam za .... metrů (podle rychlosti), 3. odbočte někam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Citace Původně odesláno od bass
    Česká republika je jen základní mapa, ale zato zcela precizně. Silnic je tam poměrně hodně, ale nejsou vyznačeny všechny obce a města na trase. Jel jsem s tím kolegou v autě z Prahy do Brna a dálniční sjezdy jsou tam vykresleny do největší podrobnosti. Jeli jsme i mimo dálnici a vše je naprosto precizní, kdy zatočit, jak zatočit, jak se rozvětvuje sjezd atd. atd.
    Díky za informaci. Domníváš se, že může v Čechách nahradit i PocketKim? Mám na mysli, pokud budu jezdit po běžných silnicích a ne po polňačkách?
    A ještě jedna věc - co navigace průjezdu městem, např. Prahou nebo Brnem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    105

    Mezi velkými městy Ti bude TomTom stačit. Menší vesnice tam ale budeš složitě hledat. I když přes menu hledání najdeš název i menší vesničky, která na mapě není vidět. Jedná se totiž podobně jako u pocketkima o pojmenování uzlů a úseků silnic. Průjezd prahou špatný. Když pojedeš od krčské nemocnice na Pankrác tak Tě to vyžene na dálnici na Brno - na sjezdu u OBI otočka do protisměru a hurá na Pankrác. Zajížďka 3 kiláky ale bohužel silnice od krčské nemocnice nahorů do Michle končí u velmi podrobné křižovatky s Jižní spojkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    8

    Na nejakém foru jsem cetl ze po primem dotazu u Tomtoma na mapu Ceska mu bylo receno ze se intezivne pripravuje. Jinak Navigatora pouzivam v soucasne dobe ve verzi 3 a jede naprosto skvele a v zahranici je naprosto neocenitelny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od cyclo_B
    Na nejakém foru jsem cetl ze po primem dotazu u Tomtoma na mapu Ceska mu bylo receno ze se intezivne pripravuje.
    Neví někdo jak to s vypadá s mapou Česka pro TOMTOMa dnes ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zaslal jsem "oficialni" dotaz, tak uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...odpoved na otazku, zda bude k dispozici i podrobna mapa CR, pripadne kdy, byla rychla...:no:

    Dear Mr Koza,

    Several factors are involved including financial viability, amount of digital data available for the Czech republic, and most importantly the accuracy of this data. However, you never know what the future holds and TomTom is always investigating new possibilities.

    We hope to have answered your question to your satisfaction.


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    you never know .....
    Připadá mi, jako bych tuhle myšlenku už slyšel vícekrát na více místech. Akorát jsem vždycky doufal a většinou se to k horšímu ukázalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    http://www.tomtom.com/products/produ...=22&Language=1
    Nemá někdo tento uppdate? Dokáže někdo obstarat? Potřebuji pro TOM TOM mapy západní Evropy( Německo, Rakousko, Italie,VB,)mám jen Benelux a celou Evropu méně podrobnou vč.ČR. Jedná se o TOM TOM NAVIGATOR 3.Nebo neví někdo jak se dají převést mapy z Tom Tom 2 do 3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2

    ja mam trochu divnejsi problem. mne fungujou vsechny mapy krome CR+SR.
    Jakmile nainstaluju CR+SR tak se to zasekne, a nemuzu se prepinat v Properties, kde mam ctverecky. Nemecko, Rakousko i East Europe jde bez problemu. mam to s LOOXem 610. Na Tech supportu TomTom mi rekli, ze to beha bez problemu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Dělalo mi to taky. Nejsem si jistý, ale myslím, že to vyřešila až doinstalace TomTom GPS utility.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od lib.
    ja mam trochu divnejsi problem. mne fungujou vsechny mapy krome CR+SR.
    Jakmile nainstaluju CR+SR tak se to zasekne, a nemuzu se prepinat v Properties, kde mam ctverecky. Nemecko, Rakousko i East Europe jde bez problemu. mam to s LOOXem 610. Na Tech supportu TomTom mi rekli, ze to beha bez problemu....
    Jo-jo, problém vyřeší UPDATE TOMTOMa. Pokud jej nemáš, pošli email a obratem Tti ho pošlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Win 2003 SE
    Od Wayne_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 13:12
  2. WM 2003 SE
    Od PeZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-06-2004, 13:42
  3. Windows Mobile 2003 a Microsoft Money 2003 spolu nefunguji
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 03:06
  4. PPC 2003???
    Od Ruka_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2003, 01:32