Tom Tom navigator 3 je uplně super. Má ho jeden z mých obchodních partnerů v Německu. Silně uvažuji o koupi ale zřejmě v zahraničí. Na I-obchodech v německu příjde o víc jak litr levněji. Česká republika je jen základní mapa, ale zato zcela precizně. Silnic je tam poměrně hodně, ale nejsou vyznačeny všechny obce a města na trase. Jel jsem s tím kolegou v autě z Prahy do Brna a dálniční sjezdy jsou tam vykresleny do největší podrobnosti. Jeli jsme i mimo dálnici a vše je naprosto precizní, kdy zatočit, jak zatočit, jak se rozvětvuje sjezd atd. atd. Tvůrci PocketKimu by se měli zamyslet. Jak nad cenou tak nad kvalitou. U nich je sice síť celá, ale co chvíli sjedete do pole a o dálničních sjezdech a jiných komplikovaných křižovatkách ani nemluvě. Je pěkný že vím, že mám zahnout vlevo, když je ale křižovatka několikaúrovňová a já jen vidím "hle to je ta silnice vlevo ale bohužel ji podjíždím takže se tam už nedostanu". Jinak jsem u něho prohlížel podrobnou mapu Švédska kam jezdím na ryby a divte se jsou tam i lesní cesty včetně cestiček po kempu kde pobývám. Většina měst je až po čísla popisná. Komplet map všech evropských zemí je za cca 180€.
Prohlížel jsem strukturu adresářú a všechny pokyny jsou nahrány jako .wav takže pokud má někdo pěkný hlásek a čas nebyl by problém jednotlivé pokyny přemluvit do češtiny.
Doporučuji.