Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Asus P535 a internet GPRS... cez Orange

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    Vlastnim PDA ASUS P535, a pausal od Orange so sluzbou orange World Mini. Dnes som sa pokusal nastavit svoje PDa tak, aby na nom siel internet, s tymto nastavenim, ktore mi zaslal priamo Orange:

    NASTAVENIE ORANGE WORLD (ORANGE SPV M3100)
    Nastavenia pre WINDOWS MOBILE 5.0
    Start(hore vlavo)-Settings-Connections(dolne okno 3)-Connections(ikona)-Add a new modem connection

    Enter a name for the conn.: Orange World
    Select a modem: Cellular Line (GPRS, 3G) a next
    Access point name: orangewap a next a finish
    Start(hore vlavo)-Settings-Connections(dolne okno 3)-Connections(ikona)-Edit my proxy server

    This network uses a proxy server to conn...: zafajknut
    Proxy server: 213.151.208.156 a polozka "advanced"
    Type: HTTP "potvrdime"
    Server: 213.151.208.156
    Port: 8799
    User name: wap
    Password: wap potvrdit 4x "ok"

    Start-Internet Explorer
    Do stavoveho riadku vpiseme: http://wap.orange.sk
    a potvrdime "GO" a stranka sa otvori pod nazvom
    http://cwap.orangeportal.sk/me...
    Potvrdime Menu-Tools-Options a potvrdime na Home page polozku Use current a stranka sa
    prepise na nasu zvolenu http://cwap.orangeportal.sk/menu/d...
    a potvrdime "OK"
    A na zaver treba este mobilne zariadenie vypnut a zapnut, aby sa nastavenia korektne ulozili.



    Toto som vsetko urobil, a problem je ten, ze ak otvorim internet Explorer, a zadam wap.orange.sk alebo akukolvek inu stranku, tak prehladavas pise asi dve minuty Vyhladavanie, a po 2 minutach vypise: Zltry trojuholnik a oznam: stranku nelze zobrazit nebo stahnout, pretoze spojeni bylo preruseno. Zkontrolujte pripojeni a opakujte akci..


    neviem preco to nejde, a skusam to na cistom PDa,teda po hard resete, cize nema ziadne ine nastavenie ani skusanie, Ak viete niekto poradit, napiste prosim.

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Hm..mozna blba otazka, ale zkousel jsi Nastaveni/ Pripojeni/ Nastaveni site a kliknout na Orange? Melo by to vse probehnout automaticky a bez problemu...

    Dan



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    chapem o com pises ale v ponuke operatorov mam len VODAFONE, T-MOBILE a EUROTEL CZ..

    cize len ceskych operatorov (

    mam sice zariadneie kupene v ageme na slovensku, ale asi cesky brandovane alebo neviem... ( dalsie rady?

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Hele...zvlastni je, ze jsem jej taky kupoval pres Agem SK (prvni varky)...tam taky osobne vyzkousel Prima predplacenku (nastaveni na SK operatory fungovalo...) a pak kdyz prohodil karty tak se objevili CZ operatori a vse proste automaticky slapalo...hm...zvlastni...

    Dotaz: Funguje ti MMS?

    Edit: No ted se nejak divam na to nastaveni, co ti poslali a nechapu proc je tam furt to "wap" vsude...ne ze bych to nastavoval rucne, ale mam tam docela odlisne veci...:-(

    Dan

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    9

    Ja som mal ten isty problem, ale zavolal som si do Orange a oni mi poradili ako to mam nastavit. Slape pripojenie bez problemov.

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    ake tam mas veci?? napiste mi prosim vase nastavenia, skusim prestavit.

    idem cez orange pausal, mam aj primu, skusal som aj s nou ani s nou nejde, ale chcem to primarne vyuzivat cez orange world mini, napiste co tam mate vy

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    pirpojit sa pripoji, pise GPRS pripojeno


    ale ak dam stranku dlhu boru pise Vyhledavani, neurobi nic a potom vyhodi hlasku: Stranku nelze zobrazit nebo stahnout protoze spojeni bylo preruseno.


    V telefone kde mam GPRS nastavenia funguje vsetko tak ako ma,takze vSIM karte problem nie je, A skusal som na PDA aj pocket ICQ, nejde takisto,.



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    TAKZE SOM SA PRIPOJIL.. ale funguje mi iba stranka www.orangeportal.sk

    pri inej stale pise: vyhladavanie (


    docital som sa o tom, ze pojde www.orangeportal.sk tu: http://www.modaco.com/lofiversion/index.php/t202945.html

    Pripojenie je potom automaticky zvolene podla vyhladavanej stranky. Pre prezeranie internetovych stranok sa adresa zadava v tvare http://www.orangeportal.sk , v pripade domovskej WAP stranky v tvare wsp://wap.orange.sk.


    ma niekto podobny problem? to neotvorim stranku www.t-mobile.sk ?? alebo wap.imhd.sk ?? hm

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    bez problemov mi otvori ale len stranku www.orangeportal.sk ZIADNU INU, kde bude problem??

    nemozem to skusat 10x, pretoze mam 10MB/mesiac a po otvoreni stranky www.orangeportal.sk mi PDA ukazuje ze ma 0,5MB...

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    netreba mi ani tak internet, ako moznost pristpovat na wap :P

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    UZ TO MAM uz som to vyriesil.


    problem bol v tom, ze ja som nastavoval vrchne pripojenie: domace, a proxy server pre firemne,

    a ked som sa napojil cez domace, neslo to asi cez proxy, teraz som domace pripojenie zmazal a nastavil cez firemne, a ide vsetko, aj wap, aj opera.com atd atd :PPP DAKUJEM VAM AJ TAK

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-03-2009, 12:06
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 16:41
  3. ASUS P535 a MMS - auto odpojenie od GPRS
    Od jkw v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 17:42
  4. PDA P535-problém s pripojením na Orange World
    Od poldino v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-08-2007, 00:02
  5. Asus P535 a Internet (Wi-Fi)
    Od Machi_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 13:40