Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: boot režim 38xx

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    Nemohu přeplnout 3850 do boot režimu. kl2+kl4+pwr+res nezabírá, u druhého v poho. je nějaká jiná možnost ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    A maš tam nahranej ten zavaděč na flashování rom??? Nebo jak to mysliš co přesně potřebuješ? trošku vic popiš svoji situaci
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    snažím se tam přehrát systém ale nejde přepnout do boot režimu abych mohl přeflešovat. asi temám ten boot loader .Jak a odkud ho tam dostanu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Jajej tam chceš nahrát sistem novější wokna nebo linux?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    snažím se tam dostat 2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Tak normalně připoj PDA na PC přez activesync klikni na ten WM2003 a proklikej se až do konce jen to PDA neodpojuj a at se ti nevybije
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    Vzhledem k tomu že mám 2002 tato cesta není možná. Odmítne upgradovat 2003 na 2003. U druhého PDA jsem to vyřešil fleshováním z boot režimu. U tohoto ale asi není ta správná utilita.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    To je divný protože tydle stroje nemají v sobě zavaděč na flashování teda doufám že se nepletu!! A co to dělá teda když jse to nezačne flashovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    Nedělá nic, vůbec se nedostanu do flash režimu.U druhého (momentálně už ce 4.20 rom 4.00.01)jsem se bez problémů přepnul a přefleshovan( tl2+tl4+tlPWR+res), ale tato kombinace u prnvního nic neudělá(ver. os.ce 3.0 rom 1.15.04)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Tak skus udělat HR a pak to flashnout! Jinak už fakt nevím je to divný! Mě to pokaždý šlo bez problémů!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 12:28
  2. klávesnice pro ipaq 38xx
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2003, 23:07
  3. Nova ROM-ka na iPAQ 38xx
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-06-2002, 09:12
  4. Pripojenie pocketu (ipaq 38xx) na linux
    Od tief v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-04-2002, 09:47
  5. iPaq 38xx - Flash / ROM image atd...
    Od pylorus v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-04-2002, 11:32