Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: aktivace map

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Mam problem s aktivaci map v compact III.Mam tem od TMO tomtom a kdyz dam novou mapu tak to po mne chce kod.Zkosel jsem ho vygenerovat pomoci keygenu, ale nic.Muzete mi nekdo prosim poradit kde delam chybu.Predem dekuji.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Oh, my grace....



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    chyba bude někde tady, v ceně zařízení máš, pokud je mi známo, jednu mapu a další si musíš koupit :$:

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    takze si tam mam dat jinou verzi tomtom

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Zahazuji mda do kose. Nechcete ho nekdo? Jsem s toho marny.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ne, mas si precist pravidla pro diskutujici, abys vedel, ze s warezem tady nemas nadeji....

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    To je zajímací, ještě jsem neviděl třeba na Daewooclubu, že by se někdo chlubil, jak někomu šlohnul auto... Ale chlubit se na fóru o PDA, jak kradu programy, je pro některý lidi celkem normální...



Podobná témata

  1. aktivace GPS na HTC P3300
    Od uvidise v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 21:26
  2. Aktivace BT
    Od rds v sekci iGO
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 18:08
  3. TomTom - aktivace
    Od z00m v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 12:38
  4. Aktivace WisBar skinů?
    Od Ignis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 10:47