Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: qtek 9000 - problémy s dovozem nejen z Německa

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    zdravim chtel bych si dovezt Qtek 9000 z nemecka a tak se chci zeptat je moc problem nahrat aglickou romku (nikdy sem to nedelal ) a jesti je problem kdyz telefon je blokovany na nemeckeho operatora (nebo se telefonodblokuje prehranim rom ?) kdyby mel nekdo anglickou rom a byl by my ji ochoten poskytnou at napise SZ jinak vsechny rady uvitam diky moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Přeflashování universala na anglickou ROM problémem není, řekni si jakou chceš, oblíbená WM5 je 1.90.94 a 1.90.96. WM6 mám taky, ale ty snadno stáhneš přímo z xda-dev fora

    SIM unlock se po přeflashi pravděpodobně nedostaví, ale jsou tu různá témata:
    http://www.buzzdev.net/index.php?opt...id=78&Itemid=1

    http://forum.xda-developers.com/show...ht=sim+%2Alock
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ahoj,sim unlock je velice jednoduchy,stejne jako prehrani rom,unlock balicek I s navodem mohu zaslat na email.Sam mam Mda Pro od T-Mobile,tez odblokovane
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A pozor na rozlozeni klavesnice, u MDA Pro z Nemecka (to neni Qtek 9000, to co se chystas dovezt..) je rozdilne oproti defaultne anglickym zarizenim jakym je napriklad Qtek 9000.. Je pak potreba po kazdem Hard Resetu provest upravu v registech nebo nainstalovat cab na zmenu rozlozeni klavesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Porsím, když už zakládáte nové téma, tak se snažte trochu přemýšlet nad nézvem tématu, "qtek 9000" nikomu nic moc neřekne :?

    přejmenováno
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    omlouvam se za název ops: no takze ríkáte ze v podstatě simlock se dá lehce vyrešit a preflashovani taky neni problem .....ja uvidim sehnal sem na ebay z honkongu qtek 9000 novej nerozbalenej s dasli baterkou ,nabijeckou, 1gb kartou a jakym si FM vysilacem ktery se zapoji do mda a pak se da zvuk z mda naladit na radiu treba v aute a bluetooht heandsfree . a chce za to 640 usd i s dopravou ale nevim jak je to s clem .....pisou u toho jeste toto : USD39 - Speed post, items will be sent as gift to prevent taxes Ship from Hong Kong to USA, Canada, Australia, Mexico & Europe
    mám to chápat ze to poslou jako darek v hodnote 39 usd po zaplaceni pres paypal a z toho plyne ze nebudu platit clo vubec nebo z 39+40usd (doprava) ? máte stim nekdo zkušenost ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    a pak mám dotaz mám k dispozici od kamarada MDA 4 ale vse jede az na to ze obraz na LCD je zrcadlove ..... je bez chyb ale zrcadlove nevíte cim by to mohlo byt ? nepomoh ani hardreset . popř . kde by se to dalo spravit ? díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Citace Původně odesláno od Ati
    ...USD39 - Speed post, items will be sent as gift to prevent taxes Ship from Hong Kong to USA, Canada, Australia, Mexico & Europe
    mám to chápat ze to poslou jako darek v hodnote 39 usd...
    Podle mě za 39 dolarů to pošlou službou "Speed post" a označí ho jako gift, a tak bys teoreticky neměl platit clo a dph.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    zdravim mám hrozné dilema . nemužu se rozhodnout do ted sem mel MDA III a to sem s litosti prodal a rozhoduji se mezi qtek 9000 z ebay ai Acer N311 a motorolou krzr . u toho qteka mam strach ze my bude vadit to ze kdyz mi prijde sms nebo hovor tak to budu muset otevrit kouknout kdo me vola otocit a pak telefonovat ato sami se sms a to nevim jak by to taky sneslo po strance fyzicke . ale zase bych mel vse v jednom ja u MDA III . a kdyz vezmu variantu pda/mobil tak to zase budu tahat dva kramy ale budu mit lehky pekny pda(jenze zase nevykone pry se cuka obraz...) a peknej stylovej foun tak ja nevim . jo jinak cenove obe varianty vychazeji stejne akorat u te PDA/mobil bych mel zaruku v čr coz je taky velky plus si myslim . diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  2. Qtek 9000 dovezeny z Nemecka - Raklamace
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 07:24
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02
  4. HTC Universal, Qtek 9000 a problemy s pamětí
    Od Borek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 10:06
  5. Caller_ID RC22 problemy a zkušenosti nejen s MDA Compact
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 15:31