Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: 8giga SD karta

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Takže skoušel to už někdo osobně bych si ju chtěl koupit od MDA III
    tudle jsem uvedl jako příklad....
    A nejsou i větši SD karty jak 8GB mě by se osobně zamlouvala tak 40 gigova ale to je fakt zatim jen sen
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Sorry hoši ten link nak nevalil!
    http://www.fotoprofik.com/inshop/scripts/set.asp?Page=5&RecCount=79&Rnd=1259858
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    pravdepodobne pujde o standard SD HC, ktery neni zatim v PDA podporovanym, alespon co vim, takze nakej ten rok pockat a nebo vydrzet se 4GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Diky chlape taky už sem si to blbec uvědomil už aby byli naky 30gigovy ram zabudovany v MDAčkach a bylo by po problemech nebo naky aspon 120gigovy karty aby sme se mohli divat na filmy + palivovi članky a budu vysmatej
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak to bohužel, ale SD karta může mít maximálně 4 GB - víc prostě není možná pro tenhle typ formátování. SDHC může mít tuším až 4 TB, což je nejspíš příklad téhle karty.
    Pár lidí ale rozjelo 4 GB SDHC kartu i na PDA potom, co jí naformátovali na FAT 16. Takže pokud jí rozdělíš na dvě oddělení + naformátuješ na FAT 16, tak to tak na 2% možná rozjedeš v plný kapacitě.

    Citace Původně odesláno od Carabei
    flashman: nak jsem se zapletl v tvem prispevku, tak TB nebo GB?
    SD - max 4 GB
    SDHC - max 4 TB (do budoucna)

    je něco nejasné. Nevím to jistě ale tak nějak by to mělo být
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    P3600 (Trinity) podporuje SDHC - konkretne nyni 4Gb miniSDHC - vetsi kapacita neni (zadne special formatovani neni treba), predpokladam ze nebude jediny , urcite minimalne nova zarizeni ci ktera se ted cekaji (Kaiser atd) podporu mit budou.SDHC dokonce behaji i na Palmech
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Počkejte to jako ve svym MDA III 4gigovku nerozjedu to se my zda divný!!!! Ja doufam že to pojede když ted ty 4gigovky stoji par šupu by se ,mi hodila na filmy atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    flashman: nak jsem se zapletl v tvem prispevku, tak TB nebo GB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Jo to asi byla chyba bych řek 4 terabajty bych si nechal libit :yes: a taky kdo ne :
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    SDHC může mít tuším až 4 TB
    4 TB je teoretická maximální velikost formátu SDHC karet. Vypadá to, že v blízké budoucnosti se budou dělat tak okolo 16 / 32 GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    To je pěkny neměl by jsi na to nakej odkaz? no ale ty 32gigoví budoz stat... něco jak CFka když vyšli z takovou kapacitou a 4500$ se my fakt davat nechce (
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    sem psal do budoucnosti.. ne hned. to je teorie a skutečnost se může hodně lišit.Zatim se prodávaj maximálně snad ty 8 GB (pokud vůbec)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Jo 8gigovi sou za 2500Kč zhruba SD a jinak sem viděl i 16giga CF kartu! Jo jinak prosimtě když seš takovej Flashman nedokazal by jsi upravit WM6 na MDA III (blue angel) osobně o tom vim jen jak udělat vlastní rom ale to z nake jiné kerou už někdo jiný vytvořil. Tak dyštak dik třeba ty to snad dokažeš ne věřím ti!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    soeey, ale já už do tohohle nefušuju. Navíc tušim, že na blue angela zatim nejsou známý start adresy ROM, takže by o bylo střílení naslepo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Jo nejsou proto se ptam jestli bys to naslepo dokazal trefit ale to je diskuze uuplně jinde tak se vratme k tematu!!! Myslim že už jsme to vcelku dořešily ted jen mužem čekat na budoucnost jak to dopadne beztak za chvilku si ty data budem ukladat přimo někam do těla třeba do dna si doflashujem 3 ruku, aby sme se mohly v šalině držet a přitom pohodlně ovladat PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 20:45
  2. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 13:24
  3. CF karta v n 50
    Od Barbados v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 22:06
  4. CF karta s USB
    Od eXEden_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-06-2004, 19:46