Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: GPS i-tec 339 neprijima signal

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Zdravim, mam porblem s GPS i-tec 339. Najednou se mi stalo, ze po zapnuti se ihned rozsviti zelena dioda indikujici prijem GPS signalu. Normalne pred tim nejakou dobu blikala, jak pristroj lokalizoval satelity, ale nyni sviti hned od spusteni. To by sice samo o sobe nebyl problem, ale navic proste nechce nijak zadny satelit nalezt a nedostanu z nej koudny signal o poloze. Pouzivam jej s Tom Tomem a kdyz zapnu konfiguraci GPS, program pise, ze neni platny signal GPS a satelity se nenachazeji.

    Nevim, jestli to muze byt nejaky problem s firmwarem nebo necim podobnym, ale zkusil jsem nechat i na nejakou dobu vyndanou baterku a nic nepomohlo. Nevim, jestli se da zarizeni nejak jinak resetovat ci se da nahrat novy firmware pres BT.

    Nevite nahou nekdo, co by se s tim dalo delat?


    Predem moc diky za kazdej napad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Predem par upozorneni:
    Zelena dioda sviti - satelity se vyhledavaji
    Zelena dioda blika - satelity jsou uz nalezeny, prijma se z nich signal

    Doporucil bych ti vyndat baterku a jit treba na zahradu nebo na louku, zkratka nekam kde mas co nejlepsi vyhled na oblohu, tam zustat na miste, dat tam zpatky baterku a zapnout to.

    Takhle jsem to udelal ja a za hroznych podminek (nepouzival jsem GPS tyden, hrozne mracno a GPSka je v kasliku) mam signal nejpozdeji do 20-ti sekund. Jinak nejpozdeji do 10-ti sekund.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Obcas se muze stat ze se signal neobjevi treba pet minut, ale to spis pokud se nejak diametralne zmenila poloha od posledniho pouziti GPS
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Diky moc. Opravdu jsem si spletl blikani a sviceni diodky. Chyta se normalne. Problem byl, ze jsem byl na horach, kde se ne a ne chytit a ja myslel, ze by to mohl byt jiny problem. Ale proste jsem jen asi neposkytl dostatek casu na nalezeni satelitu....


    Jeste jednou diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Carabei ma pravdu s tou zmenou polohy, nicmene muj osobni rekord je do 30-ti sekund. 5 minut se mi zda nesmyslny.

    btw Carabei, vysvetli mi prosim te to tvoje bydliste...near Sillicon Valley? Co to je za pikachovinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    teda ja zas tak casto GPS nevyuzivam a dostavam se i na deset minut, nez se nacte cely almanach a propocita pozice to chce cas...

    to krabicka3:trosku OT, nooo silicon hill je neco jineho, nazyva se tak strahov, mozna kvuli kolejim a tamejsim sitim
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Signál
    Od lukbe_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 22:39
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-12-2007, 17:40
  3. Signal u MDA 2
    Od Grothobl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 17:12
  4. MDA neprijima hovory ani sms
    Od Radius_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-06-2004, 07:49
  5. No signal
    Od LongJohn v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2004, 10:05