Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Qtek 9000 Dovoz/CZ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    Konečně jsem si vybral ten správný přístroj. Je jím Qtek 9000, ale váhám mezi dovozem a dobírkou. Najde se tu někdo,kromě Jerrryho,komu tento přístroj fachá stále a bez problémů ?? Mám dvě nabídky : Jedna se týká MDA Pro (přebalena na Orange SPV M5000), je to DOVOZ,měsíc starý za 9800 kč.Druhá nabídka se týká Qteka 9000, CZ záruka, rok starý za cenu 13200kč. Oba jsou jako nový. Dovozu se bojím, ale zase 3400 kč je velký rozdíl pro mě. Nadruhou stranu, když se podělá dovoz, je to finančně větší ztráta Prosím poraďte jednu z možností Děkuji za strpení
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    odpověď je jediná - CZ

    ze tří zařízení co mi prošli rukama, tak dvě skončily v servisu - jednou výmněna za jiný kus, podruhe výmněna základní desky - odešlo mi jedno tlačítko v obou případech. Poprvé zapínaní a na druhém tlačítko D, takže já osobně bych volil CZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    Pán mi prodal Qteka se zárukou, takže mi už zbyde jen dovoz Úžasné.. Strašně se bojím, že nakoupim a pak se něco podělá a já jen tak vyhoddím 10 000kč Za jak dlouho ti odešli ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Me odesel jeden Qtek 9000 dva dny po zakoupeni (vadna zakladni deska, odesly pameti), jeden jsem uz se skrytou vadou kupoval (vadne nabijeni a vedeni v kloubu) a jeden mi odesel po tydnu (vada na zakladni desce, prestal fungovat zvuk). Jsem klikar! Jelikoz ve vsech trech pripadech jsem mel k zarizeni zarucni list. :yes: Takze doporucuji pockat, az zase nekdo bude prodavat zarizeni s plnou CZ zarukou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Zhruba před 5 měsíci jsem koupil MDA Pro bez záruky a funguje bez sebemenších problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    Heretic : Tak jsem rád, že se tady najde i někdo takový.
    Nakonec jsem si vybral Mda Pro dovezené z Německa. Děkuji za rady. Snad bude sloužit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    zdravim mám hrozné dilema . nemužu se rozhodnout do ted sem mel MDA III a to sem s litosti prodal a rozhoduji se mezi qtek 9000 z ebay ai Acer N311 a motorolou krzr . u toho qteka mam strach ze my bude vadit to ze kdyz mi prijde sms nebo hovor tak to budu muset otevrit kouknout kdo me vola otocit a pak telefonovat ato sami se sms a to nevim jak by to taky sneslo po strance fyzicke . ale zase bych mel vse v jednom ja u MDA III . a kdyz vezmu variantu pda/mobil tak to zase budu tahat dva kramy ale budu mit lehky pekny pda a pekne stylovej foun tak ja nevim . jo jinak cenove obe varianty vychazeji stejne akorat u te PDA/mobil bych mel zaruku v čr coz je taky velky plus si myslim . diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Co se Univa týče, pokud bude kloub v pořádku a nekoupíš už nějaký defektní, tak určitě vydrží. Můj Universal už dvakrát spadl tvrdě na parkety (a vzhledem k jeho hmotnosti to byly pěkné šupy ), takže mám displej rozviklaný, ale pořád je spolehlivý, tzn. samovolně se neotáčí, ani nepřeklápí. A já displej denně překlápím minimálně 7x...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    oukej no ...protoze ja puvodne chtel Mda 4 ale asi fakt do ni pudu pokud me to behem dneska nikdo nerozmluvi navic za 13000 i s nahradni baterkou bezdratovým heandsfree dalsi nabijeckou , folii na display ..... proc ne a pisou na ebay ze to je nerozbaleny baleni .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja pouzivam QTEK9000 velmi intenzivne temer pres rok a nemel jsem doposavad zadne problemy. Koupil jsem ho jiz tenkrat v O2 za dotovanou cenu kolem 15 tis. Kc. Mam to spise na praci, ale obcas si i flashnu novy OS.

    Jediny problem jsem si privodil sam - upadl mi na zem a musel jsem vymenit kloub. V GS Mobilu to stalo 1800 Kc i s praci.

    Jinak vse ok a to jsem to dokonce podle servisniho manualu sam doma rozebral do posledniho sroubku (a pak dal zase do kupy). Puvodne jsem si totiz myslel, ze je mrcha kloub jenom povolenej... :-)

    Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám universala už 3/4 roku od Eurotelu a zatím není jediný problém. Holt Miloš s dortem mají smůlu na kus (nebo já štěstí ops: )

    //edit: tak co jsem se teďka díval do bazaru, tak jsem si všiml, že Ledyyy už universala zase prodává, zřejmě si nevybral ten správný přístroj jak původně myslel
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    no ja sem se teda rozhod ze to risknu a zkusim to objednat z toho Ebay ....doufam ze to bude good na tuto konkretni aukci je docela dobrej feedback tak ufidime .....uz se na to tesim )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Hlavne Milos delal s universaly psi kusy
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no s tím bych docela nesouhlasil :-( problémy mělo i spousta dalších a psí kusy s tím nedělají
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ja zadne psi kusy jsem nedelal, to samo! :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-ten Glofiish M700 (CZ) vs Qtek 9000 (dovoz)
    Od Ledyyy v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-03-2007, 10:16
  2. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  3. qTek 9000 & GPS i-Tec BT-339
    Od RankXaroth v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 15:06
  4. QTek 9000 a hry
    Od Kasei v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 06:42
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02