lidi tak mě apoň nestrašte ..... trochu optimismu by neuškodilo jako třeba jo z eBay je to v pohodě nebo ty špatny kusy to byla něaka omezená serie která už je opravena .... apod.![]()
![]()
![]()
lidi tak mě apoň nestrašte ..... trochu optimismu by neuškodilo jako třeba jo z eBay je to v pohodě nebo ty špatny kusy to byla něaka omezená serie která už je opravena .... apod.![]()
![]()
![]()
Ja jsem se svym uni maximalne spokojeny.Zalezi jak se k tomu chovas.V zivote jsem nemusel vyuzit reklamace jedineho pda ci telefonu.A ze jsem jich mel spoustu.
proboha, tak to máš asi štěstí na dobré kusymoje statistika je opravované 3 ze 4 kousků :-( - mluvím jen o Univerzalu
![]()
a naštěstí mi "neumřel" ten první co neměl záruku![]()
Neverim ze mam takove stesti na kusy.Tezko rict,nebo je to tim ze mam uniho z posledni varky
Můj Uni je v pohodě (je z druhé ruky). Tedy kromě foťáku - má pár mrtvých bodů a je oproti Variu jakýsi zpomalený nebo co. Nesmím se při focení vůbec pohnout jinak je fotka rozmazaná.
Ale vybral ;-), ba naopak , jsem z univa totálně pryčPůvodně odesláno od JanHavlicek
, jen jsem konečně našel CZ Universala. Sním o CZ už delší dobu, proto jsem neodolal 1. nabídce. Vše drží perfektně, ale přesto mám strach. S kloubem jsem otočil snad 3x za celou dobu a přitom bych chtěl i telefonovat
![]()
![]()
Ati : Neber si ze mě příklad, určitě ti vydrží, nechceš náhodou ten muj![]()
Je jako novej, bez škrábance..Měl jsem zájemce na 12500kč
Škoda.