Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Connectmobility E2C - spatne SoftID

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    Pri registraci na Pocket-Choice jsem zadal chybne SoftID programu Connectmobility E2C Prof. 3.0.4. Z toho duvodu mi program stale bezi jako trial. Myslte, ze je mozne, tole nejak reklamovat?Diky za jakekoliv info..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    ... já bych se tomuto programu vyhnul obloukem... už se to tu někde řešilo a často udělá víc škody než užitku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    jj to vim, ale tahle nova verze uz je celkem v pohode.. potreboval bych nekoho kdo se trochu vyzna na Pocket-choice a poradil by mi kam a co psat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    Na pocket-choice je treba jit do supportu a tam dat Create A New Ticket a napsat co je za problem. Resil jsem to same a do druheho dne to bylo vyreseno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Pokud chce clovek pouzivat wifinu tak je opravdu lepsi nepouzivat E2C, za hardreset mi zkouset novou verzi nestoji, ale na pripojeni pres BT je mozna E2C uzitecna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    2 cyrilsvet: Diky moc. Uz se to resi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    jeste jednou diky. vyreseno
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    2 jenik82: tak to jsem rad...

    2 Carabei: Uz bys mohl pochopit, ze kdyz se nekdo pta co ma delat, tak potrebuje spise radu nez to, ze to nema pouzivat. BTW Osobne E2C pouzivam, skoro rok prakticky bez problemu, dela se s tim dobre a dobre se prepinaji rezimy wifi, gprs pres BT apod. Snadno se zalohuji profily, dobre se edituji atd. Takze bych ten sw automaticky nehazel do kose, jak se stalo zvykem. Spis mi prijde, ze je to tema rukama...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    pouze sem psal svoje zkusenosti, tak to ses dobrej ze se ti s e2c s wifi dobre pracuje, ja wifi s touto aplikaci doma nezprovoznil at jsem zkousel jakekoliv postupy a rekl bych ze nejsem sam, tot vse. ty reseni problemu znas, rekl jsi ho a problem byl vyresen, takze nikde nevidim problem.HOWGH
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    ja o problemech s e2c samozrejme vim..dost se tu o tom toho napsalo, ale taky vim z vlastni zkusenosti, ze tahle nova verze a patche do ni uz problemy nedelaji.a protoze potrebuju mit vic profilu a moci mezi nimi snadno prepinat, tak asi neni jina moznost
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    hele je mozny tu stavajici verzi zkusit jako trial?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    stavajici kterou? tu co je ke stazeni na webu FS? tu jo. je to profesionalni verze a je to trial na 30 dni, pak se z ni stane standart nebo co tam psali. a jeste jsou tam k ni nejaky patche.. a nekde jsem videl i srovnani tech dvou verzi (asi v helpu programu) tak na to koukni, vyzkousej a uvidis jestli se ti vyplati ji koupit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    a ty patche by se daly najit kde?
    hledal jsem je ale nak nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    no u toho na webu FS..v produktech vyberes model, pak drivers a downloads, zaskrtnes vse a tam jsou dve verze E2C (nemecka, anglicka) a pod tim v ty tabulce jsou dve polozky..a to je ono
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    Ta verze co je na FS serverech + patch je verze 3.03. Ale uz se da stahnout i verze 3.04. Nezkouseli jste to nekdo preinstalovat jestli zustane registrace atd. Moc se mi nechce experimentovat, stavajici verze beha, tak je otazka, zda se do toho pustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Registrace CONNECTMOBILITY-E2C
    Od Rhinos_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-01-2008, 07:25
  2. získání licence programu connectmobility E2C ?
    Od Hikoki v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-04-2006, 11:57
  3. Problém s FSC CONNECTMOBILITY E2C Prof.
    Od Silent_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 24-09-2005, 08:41
  4. ConnectMobility E2C
    Od peter.nr_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-05-2005, 20:07