Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Mrtvá Trinity - Invalid Vender ID 294

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Flashoval jsem Trinity a uprostřed procesu se mi uspal notebook. Teď mi funguje jen bootloader a nejde tam dát žádná ROM.
    Proces se normálně nastartuje, ale při 2% Trinity zhasne a v PC to hodí hlášku Invalid Vender ID 294. Zkoušel jsem 3 různé ROM a vždy je to stejné.
    CID bych měl mít unlocked.
    taky mi dochází baterka a tu asi v týhle fázi nijak nedobiju :-(
    Nebyla by nějaká rada prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nevim jak u Trinity, ale u ostatnich HTC zarizeni s vyjimkou MDA 1 se baterie dobiji i v pripade, ze je zarizeni v Bootloaderu. Kontrolka dobijeni sice nesviti, ale zarizeni by se melo pri pripojeni na USB ci sitovou nabijecku normalne dobijet. Tedy i v prubehu flashovani?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    v průběhu flashování se nedobíjí, na XDA dev. všude varují, aby byla před zahájením flashování baterie minimálně na 50%.
    Zda se dobíjí v bootloaderu to nevím, asi tedy ano, když to říkáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, mozna ze se i dobiji, ale nizky nabijeci proud USB neni dostatecny k pokryti velkeho odberu ke kteremu dochazi v prubehu flashovani zarizeni? Nevim, dost mozna se mylim.. Kazdopadne ted jsem vzal Uniho, hodil jsem ho do Bootloaderu a pripojil pres USB kabel K notebookU, nechal jsem ho tak asi 20 minut a po zrestartovani zarizeni vzrostla kapacita baterie o 3%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    V Bootloaderu opravdu dobíjí.

    Potřeboval bych originální romku. Trinity jsem koupil v českém internetovém obchodě.
    Dle rad z XDA tam nyní dostanu pouze originální (protože cbybným flashem jsem si zrušil CID unlock) a tu nemám. Už jsem zkusil 10 romek z xda :-((
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    21

    Originalni ROM by mela bejt tahle.
    Ja s ni Trinity koupil.
    http://rapidshare.com/files/21174752/RUU_Trinity_HTC_WWE_1.15.405.5_6275_1.20.00.11_122 01_Ship.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Je možné prozradit, kdy jsi tuto ROM sehnal? Co já jsem se jí nahledal, ale asi ne na správných místech (nj nováček ). Sorry za OT.
    Pro Tugof: soucítím s tebou a doufám, že se podělíš s výsledkem flashování touto ROM (z dálky a podle čísílek opravdu vypadá jako ta s kterou jsem to také kupoval). Asi to již víš také, ale ve všech návodech na nahrávání ROM do přístroje uvádějí nutnost vypnutí všech procesů jako i hybernací a spořičů na PC ze kterého je flashováno ops: .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Tak mi tam nejde ani tahle ROMka. Správnou verzí to asi nebude. Asi jedině servis:-((
    Je jasný, že je to moje blbost, že jsem ho nechal notas hibernovat, ale v PC mám Visty, kde flashovat nejde a tak jsem vytáh starej notebook...

    Jinak veškerý rom jsou zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Jo, ten odkaz znám, ale měl jsem za to, že když je lokalizace součástí ROM (jak mi bylo SS sděleno) tak by u ní mělo být napsáno CZ a ne Engilsh. No vidím, že v tom rozhodně ještě nemám jasno.
    Angličtina mi nevadí a navíc je to v poslední tam uveřejněné verzi podstatně rychlejší než jak jsem to koupil ( samozřejmě i s GPS a u té úplně poslední je i např. indikace kdy data v UMTS-3G běží přes HSDPA ).
    Zajímalo mě to, protože jsem chtěl jen najít ROM se kterou jsem to koupil, kdyby byl náhodou nějaký problém. Četl jsem něco o nereagujícím dotykovém displeji a "domácí" opravě fénem - tak proto. Zatím mi totiž není jasné jestli pokud se mi takový problém náhodou vyskytne budu takový hrdina a půjčím si někde fén .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    21

    A jak to nakonec dopadlo? Chci si 3600 taky flashnout, tak sbiram info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Zatím je v servisu. Byla to ale moje blbost, že jsem nechal notebook se uspat. Flashoval bych určitě znova...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Je tak, jeden se nadělá v životě blbostí, občas se stane, pokud nejde o život....

    Citace Původně odesláno od DiM
    Originalni ROM by mela bejt tahle.
    Ja s ni Trinity koupil.
    http://rapidshare.com/files/21174752/RUU_Trinity_HTC_WWE_1.15.405.5_6275_1.20.00.11_122 01_Ship.exe
    Pokud je tam WWE (celosvětová angličtina ) tak to zde koupená oficiální P3600 bez "bypassnutí" při nahrávání ROM nevezme ( placený unlock nepodporuji : ). To by tam asi muselo být místo WWE zřejmě CZ (CS) co já vím. A takovou jsem zatím fakt nikde nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    21

    Sem to bral podle verze ROM. Zadnou CS sem taky nikdy nevidel no...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    V pohodě.
    Jen, že v tom flashování začínám mít trochu jasněji... . Alespoň doufám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Oficialni ROM je prekvapive ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. A701 asi mrtvá...
    Od wdowa v sekci Mio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-01-2008, 19:29
  2. Invalid or missing SIM card
    Od pedrooo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 13:16
  3. Mrtvá 2GB SD od San Disku
    Od Miloš Strouhal v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 22:22
  4. Mrtvá Casiopeia E-15
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Zařízení typu Palm-size PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-06-2002, 13:22