Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 59

Téma: MDA Vario zatuh na boot screenu

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    jj o maam
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Co mas? To ze tam svieti USB? Kde sa to sekne? Kedy? Ukaze ti percenta?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Flashovani probehne na 100...Uspesne... Ale MDA porad nefunguje...Zkusim 3ti pokus
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Ked doflashuje, tak by malo restartnut Vario.. A ked ho restartne, tak ti nabehne bootloader??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    ne, normalne bootsceren...A v tom se to kousne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Uz by nemal nabehnut bootscreen, ten trojfarebny..Uz by malo nabehnut Vario s novou ROM..
    A na PC ti napise, ze prebehlo korektne??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Ne nabehne mi ta obrazovka jak je to info o ver IPL /SPL a OS... To delalo celou dobu... nic vic to nedela....Kdyz tam HARD RESET, tak to napise FORMAT FAILURE. Kdyz chci, aby nabehnul bootloader, tak ten se spusti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Mne to robili to, ze nechcelo naflashovat vobec.. Bud nechcelo zacat, alebo v polovici prestalo.. Len pri tej ROM to preslo na 3-5pokus.. Predtym nabehol stale bootloader a nic viac.. A ziadnu inu ROM to nechcelo zobrat okrem tejto..
    Problem som mal podobny s tvojim.
    Po flashnuti to Vario restartlo a nabehlo Vario s tou ROM, co som poslal.
    Ja by som to skusal viac krat..
    A flashuje ti to cez PC v poriadku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    V PC v poradku, bez jedine chybycky... Akora tu chzbu to nespravi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    mozna vim jak by se mi dalo pomoct. Podle navodu:


    1: Potrebujete prazdnou miniSD kartu pise ze staci 64MB on zkousel radsi 128MB ja mel jen 1GB

    2: Je potreba ve spravci uloh ukoncit proces "wescomm.exe"

    3: Vlozte prazdnou kartu do MDA.Pak pustit bootloader.Bud drzet tlacitko fotaku a stisknout reset a dal drzet fotak nebo drzet fotak a k nemu zmacknout tlacitko pro zapnuti a dal drzet fotak.Pote pripojit usb kabel

    4: Spustit programek "romupdate_115.exe" ke stahnuti na http://wiki.xda-developers.com/uploads/romupdate.rar .(Doufam ze nic neporusuju tim odkazem) .Po spusteni programku je potreba vybrat ve vyberu portu (Port Selection) "WCEUSBSH001" a potvrdit "OK".Nic jinyho jsem tam nemenil.

    5: Ted se dospustil ten programek a jen je potreba napsat do prazdneho okna prikaz "r2sd all" a stisknout enter.Je potreba vyckat az do konce kde se vypise v tom okne dole vlevo "cmd>".Na telefonu je dole zobrazenej malej bar jak je to asi daleko.
    ==================

    Zkopirovat obsah SD karty do PC, zabalit to do ZIPu.
    A nekde to nasdilet nebo mi to poslat na mail.
    Ja bych to zkopiroval kdobe na kartu a naflashoval bych to z karty...
    Mozna by to slo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Ale nieje mozne, ze ti to chce bootovat kazdu ROM, ked je G3 Vario a je blokovane..
    Tu ROM co som poslal, ide na zamknute Varia..
    Nechapem preco ti to nejde
    Ved by po bootovani, ked preslo v poriadku, tak Vario by malo nabehnut normalne..
    -----Skus este ten tvoj navod-----
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    zkousel jsem to 1000x... Vzdycky to pise:
    ***** user area size = 0x3B880000 Bytes

    R2SDBackup() - Download type = 5
    usTotalBlock = 1 sizeof(SDCARD_SIGNATRUE_TABLE)=512

    You didn't get the proper security level to download a specific image


    Na XDA jsem se docet, ze je to kuli uzamcene CID.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Ano.. Ved aj ja som mal zamknutu, ked som mal ten problem.. A jedine s tou ROM to nabehlo...

    No a ked to nejde ani podla tvojho navodu... Alebo napis presny problem na xda... Alebo posli Vario a skusim pozriet na to. Snad to zvladnes aj sam..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    Cid unlock jde provest zkrze bootloger je k tomu treba unlock klick za talir pak to pojede bez problemu. Mel sem uplne stejny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    A kde ho prosimte sezenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 12:28
  2. U-BOOT
    Od Vilma v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-01-2008, 02:16
  3. Čím zobrazit fotku volajícího ve full screenu?
    Od Treo 750v v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 12:34
  4. Velké hodiny na Today screenu
    Od r.halas v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-05-2006, 12:25
  5. Rozbalene tasks na Today screenu jde to ?
    Od Vegan v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 10:15