Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 59

Téma: MDA Vario zatuh na boot screenu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    bohuze mi u bodu c.5 vyhodi hlasku:
    Cmd>r2sd all
    ***** user area size = 0x3B880000 Bytes

    R2SDBackup() - Download type = 5
    usTotalBlock = 1 sizeof(SDCARD_SIGNATRUE_TABLE)=512

    You didn't get the proper security level to download a specific image

    A nic se nedeje...Co to znamena?

    ------------------------------------------------
    Uz vim co to znamena. Docet jsem se o tom na XDA. Ted bych potreboval odemknout CID. Ale v tomhle stavu o pujde asi tezko. Nevi nekdo o nejakem figlu jak to odemknout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Uz vim co to znamena. Docet jsem se o tom na XDA. Ted bych potreboval odemknout CID. Ale v tomhle stavu o pujde asi tezko. Nevi nekdo o nejakem figlu jak to odemknout?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Najde se tu nekdo kdo by mi poradil, pls???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    Neni to problem jen to chce $$ napis mi na mail nebo icq
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    ozvu se zitra... Momentalne sem dal MDA kamaradovi, ktery to nejak zkusi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    tak dj_vanila.Cital som tvoj prispevok na smartmanii.. Mne sa stala taka vec,ked mi prislo Vario G3 z reklamacie po vymene dosky,isiel som robit flash..Zabudolsom,ze je opat blokovane..daval som tam WM6..Jasne,ze to padlo a pri restarte som mal iba bootloader a nic viac..Vtedy sa VArio ani nenabija nic.skusal som vsetko ako ty..Asi 20 ROM..Aj origo Tmobile..Nepomohlo.. Volal som jeden servis..No povedali,ze mam mrtvu telhu v ruke.. A nic sa neda urobit.Ze aj oni mali par reklamacii nepodarilo sa nic.. Nedalo mi to..No niekde som na XDA nasiel postup.. Stiahol som si prastaru ROM..Vola sa FROM BUTTON WITH LOVE.Verzia ROM je 1.5.4.2 WWE.. Flash presiel v pohode..A Vario nabehlo.Len som nechapal,ze baterku som mal asi na 2%.. Som rad,ze sa mi to podarilo a Vario nabehlo..skus tu ROM pohladat a ked nenajdes,mam zalohu tej ROM..
    Ospravedlnujem sa..Ale pisem z PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Posles mi odkaz odkud ji stahunu? Nebo nasdilis mi ji nekam? Nebo muzes na muj mail: djvanila@seznam.cz
    Jeste sem se chtel zeptat jestli si mel UNLOCK CID, protoze ja to odemcene nemam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Ja som mal CID-LOCK.. Vario bolo zamknute.. A s jedine s tou ROM po 48 hodinach neustaleho skusania vsetkych ROM sa to podarilo..
    Nasiel som to..
    Odkaz : http://rapidshare.com/users/EXGZ7T
    nazov suboru:
    CUSTOM__RUU_Wizard_1050412_WWE_101_11210_WWE.exe

    No bootovat nabehla asi na 5x.. Skusaj.. Ale ta by mala byt dobra
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Diky.. Jdu to zkusit...
    PS. opravou telefonu se zabyvam s kamaradem uz od soboty a porad NIC... Verim, ze toto pomuze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Email nepresiel. Ale nasiel som to. Odkaz je vyssie.Vela stastia ti prajem.. Budem to tu sledovat :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Akorad to flashuju...Jsem zvedav, jak to dopadne.Dam vedet...Drzte vsichni palce
    ------------------------------------------------------------------
    Hmm taaak nic NEPOMOHLO TO!
    Porad se to sekne na uvodni obrazovce a kdyz dam HARDRESET, vyhodi hlasku "FORMAT FAILURE"
    (Nevim si uz rady.Brzo adi poleti do kose....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Drzim Ked to nafleshuje, tak si ho odemkni a nasledovne daj si ROM aku chces..
    Normalne viem co prezivas :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Skus to castejsie flashovat.Mne sa to tiez nepodarilo na prvy raz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    zkusim to jeste jednou flashnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Ked ho mas na USB kabli.. Mas v bootloade screenu dole v lavo USB? Malo by to tam svietit..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 12:28
  2. U-BOOT
    Od Vilma v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-01-2008, 02:16
  3. Čím zobrazit fotku volajícího ve full screenu?
    Od Treo 750v v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 12:34
  4. Velké hodiny na Today screenu
    Od r.halas v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-05-2006, 12:25
  5. Rozbalene tasks na Today screenu jde to ?
    Od Vegan v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 10:15