Zpráva z TOMTOMa
Společnost TomTom poskytne nové mapy (verze 6.75) na jaře roku 2007.
Nové mapy budou k dispozici buď na SD kartě anebo je bude možné stáhnout prostřednictvím TomTom.com
Zpráva z TOMTOMa
Společnost TomTom poskytne nové mapy (verze 6.75) na jaře roku 2007.
Nové mapy budou k dispozici buď na SD kartě anebo je bude možné stáhnout prostřednictvím TomTom.com
tak dnes vyšly zvlaště Slovensko je lepší 43% dle TOMTOMa má už ji někdo?
Co jsem mapu videl, tak Slovensko je opravdu podrobnejsi!:yes:
Napr. Lipt. Mikulas je uz do urovni ulic, v predesle byl jen prujezdni tah.
Souhlasím, že Slovensko je o hodně podrobnější - už z velkého náhledu na mapu, ale v mém okolí 3 nové kruhové objezdy v ní nejsou stále zakresleny.
- asi 3 měsíce strarý kruháč u Lovosic - sjezd z D8 směr Litoměřice
- asi 2 měsíce starý kruháč Lovosice k Lidlu
To bych ještě pochopil, ale více jak rok starý kruháč u hotelu Vladimír v Ústí nad Labem to už nepochopím.
To chce klid...![]()
Nejaky kruhac vyresis na miste, proste jina krizovatka. Ja treba nechapal nekolik let postavene obchvaty ve dvou obcich v okoli, jsou az v teto verzi. :yes:
Jestli myslíte kruháč v ústí na křižovatce Londýnská x Masarykova, tak ten v mapách TeleAtlasu není doteď, v mapě Atlas 10R v6 od Picodasu pro Garminy z Ledna je obsažen. Prostě pro firmy jako TeleAtlas jsme stále zemí druhé kategorie.
co se stezujete kvuli par chybkam se podivejte kam se to za posledni roky vsechno hnulo a myslim si ze teleatlas je ten posledni na ktery by se melo nadavat...podivej se jaky je pokryti slovenska a jaky bylo pred pul rokem...
Ano ten.Původně odesláno od xtonda
Já jsem v klidu a je mi jasné, že to není zas tak podstatné, ale na druhou stranu, už tam nějaký ten měsíc stojí - funguje, tak už by tam mohl být.Původně odesláno od Ivo Pokorný
![]()
Zdar - docela mě naštvali, že tyto mapy nejdou na TT5.. Mapy v6,6 mě tam šly a nový zas ne.. :-(
Jsem jinak s TT5 spokojeny - TT6 mi nepřináší žádný výhody..
Acho jo..
Jak to, že nepřináší výhody?
Přece přečte nové mapy :-)
R.
a ze by dalsi vyhodou byl start tak cca za desetinu casu nez u TT5?
Ten tzv. rýchlejší štart mi pripadá ako ,,ofajč,, lebo TT sa tvári,že je plne funkčný,ale stačí začať pracovať s mapou a všetko je inak,pomalé načítanie,prekreslovanie pri posune mapy,zmene merítka...z týchto dôvodov je pre mňa nepoužiteľný,neskutočne zdržuje a ten tzv. rýchly štart to nemôže zachrániť:? O tom ,že by som si za jazdy zazoomoval,pozrel mapu je absolútne nepoužiteľné.O príprave podrobného itineráru v offline režime,ani nehovorím.Ale má aj zopár výhod.
![]()
No hlavně TT6 obsahuje nové vlastnosti jako rychlostní limity a zobrazení mostů a ty musí podporovat mapa, pak ale tu mapu zase nepřečte TT5. V případě 660 byla 660.1219 s podporou všech TT6 vlastností a pak 660.1223 chodící i v TT5 ale bez vlastností specifických pro TT6. Takže nezbude než počkat, jestli i od 675 vyjde kompilace pro TT5.
Může sem někdo hodit screen z Valašského meziříčí zda jsou v mape kruháky.
Diky