Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: Nové mapy verze 6.75

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Zpráva z TOMTOMa

    Společnost TomTom poskytne nové mapy (verze 6.75) na jaře roku 2007.
    Nové mapy budou k dispozici buď na SD kartě anebo je bude možné stáhnout prostřednictvím TomTom.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    tak dnes vyšly zvlaště Slovensko je lepší 43% dle TOMTOMa má už ji někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Co jsem mapu videl, tak Slovensko je opravdu podrobnejsi! :yes:

    Napr. Lipt. Mikulas je uz do urovni ulic, v predesle byl jen prujezdni tah.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Souhlasím, že Slovensko je o hodně podrobnější - už z velkého náhledu na mapu, ale v mém okolí 3 nové kruhové objezdy v ní nejsou stále zakresleny.

    - asi 3 měsíce strarý kruháč u Lovosic - sjezd z D8 směr Litoměřice
    - asi 2 měsíce starý kruháč Lovosice k Lidlu
    To bych ještě pochopil, ale více jak rok starý kruháč u hotelu Vladimír v Ústí nad Labem to už nepochopím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    To chce klid...
    Nejaky kruhac vyresis na miste, proste jina krizovatka. Ja treba nechapal nekolik let postavene obchvaty ve dvou obcich v okoli, jsou az v teto verzi. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jestli myslíte kruháč v ústí na křižovatce Londýnská x Masarykova, tak ten v mapách TeleAtlasu není doteď, v mapě Atlas 10R v6 od Picodasu pro Garminy z Ledna je obsažen. Prostě pro firmy jako TeleAtlas jsme stále zemí druhé kategorie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    co se stezujete kvuli par chybkam se podivejte kam se to za posledni roky vsechno hnulo a myslim si ze teleatlas je ten posledni na ktery by se melo nadavat...podivej se jaky je pokryti slovenska a jaky bylo pred pul rokem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od xtonda
    Jestli myslíte kruháč v ústí na křižovatce Londýnská x Masarykova, tak ten v mapách TeleAtlasu není doteď..
    Ano ten.
    Citace Původně odesláno od Ivo Pokorný
    To chce klid...
    Já jsem v klidu a je mi jasné, že to není zas tak podstatné, ale na druhou stranu, už tam nějaký ten měsíc stojí - funguje, tak už by tam mohl být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Zdar - docela mě naštvali, že tyto mapy nejdou na TT5.. Mapy v6,6 mě tam šly a nový zas ne.. :-(
    Jsem jinak s TT5 spokojeny - TT6 mi nepřináší žádný výhody..
    Acho jo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Jak to, že nepřináší výhody?
    Přece přečte nové mapy :-)
    R.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    a ze by dalsi vyhodou byl start tak cca za desetinu casu nez u TT5?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Ten tzv. rýchlejší štart mi pripadá ako ,,ofajč,, lebo TT sa tvári,že je plne funkčný,ale stačí začať pracovať s mapou a všetko je inak,pomalé načítanie,prekreslovanie pri posune mapy,zmene merítka... z týchto dôvodov je pre mňa nepoužiteľný,neskutočne zdržuje a ten tzv. rýchly štart to nemôže zachrániť:? O tom ,že by som si za jazdy zazoomoval,pozrel mapu je absolútne nepoužiteľné.O príprave podrobného itineráru v offline režime,ani nehovorím.Ale má aj zopár výhod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No hlavně TT6 obsahuje nové vlastnosti jako rychlostní limity a zobrazení mostů a ty musí podporovat mapa, pak ale tu mapu zase nepřečte TT5. V případě 660 byla 660.1219 s podporou všech TT6 vlastností a pak 660.1223 chodící i v TT5 ale bez vlastností specifických pro TT6. Takže nezbude než počkat, jestli i od 675 vyjde kompilace pro TT5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Může sem někdo hodit screen z Valašského meziříčí zda jsou v mape kruháky.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové mapy pro Navigon 6
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 102
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 17:54
  2. Nové mapy tomtom
    Od sibin_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-08-2008, 14:50
  3. Nové mapy pro TomTom
    Od kyznoh v sekci TomTom
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 09:18
  4. TomTom 5 - nové verze SW a map
    Od Kee v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-06-2006, 14:45
  5. tomtom - pridani nove mapy
    Od jabba v sekci TomTom
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 13:26