Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Qmail a ostatní e-mailoví klienti na WM5 a WM6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    Rád bych otevřel diskuzi na téma e-mailoví klienti a jejich nastavení pro WM5 i WM6.

    Můj první dotaz je :
    Lze nějak nastavit Qmail jako defaultního poštovního klienta v WM5kách ? Jde mi
    o to, že když zvolím někoho z kontaktů a chci mu poslat e-mail, tak se automaticky otevírá ten windowsíí pocket outlook. Rád bych to změnil. Lze to nějak kupříkladu v registrech ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    QMail má domovskú stránku v japončine, skús kontaktovať autora Ale existuje jedna stránka kde sú nejaké rady. Myslím si že odtiaľ je to dosť pochopiteľné, aj keď tam nie je úplne všetko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nekde uz je to tu na ce4you, jak nastavit qmail jako default. Zkus pouzit funkci hledat, ja ted bohuzel nemam cas ti to najit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Qmail - již zavedená diskuze na ce4you

    a tuhle diskuzi bych spíše příště zakládal v obecné diskuzi o software :-) kam ji i následovně přesouvám
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Na odkazu od Dorta je i toto:

    Kód:
    If you want QMail to invoke automatically every time you tap a 'mailto:' link in Pocket IE, you should change some things in registry (as you may guess!)
    \HKCR\mailto\Shell\Open\Command - rename Default to Default_old. Create new string value Default, then set it to "\full path\to the program\QMail\q3u.exe" -s "%1" (do not forget quotation marks!)
    
    Use the next tweak if you do not want Inbox to start in the background every time you put your device in the cradle for syncing.
    
    \HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Shell\Event\Dock\Inbox - rename command to command_old.
    Mozna to pomuze i u kontaktu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    "\full path\to the program\QMail\q3u.exe" -s "%1"

    Má ten řetězec být s těmi uvozovkami?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    (do not forget quotation marks!) takže asi ano.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Qmail a hláška "directory locked"
    Od Carpenter_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2007, 14:17
  2. Nefungujici ICQ klienti!!!
    Od overgrounder v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 28-12-2006, 11:46
  3. A-DATA vs ostatni
    Od frogale_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-01-2006, 23:54