Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: ASUS A639 a iGo

  1. #1
    F_L_Y_ce4you
    Guest

    Po instalaci iGo 2006 na A639 se tato navigace nespustí. Tak dvě tři vteřiny běží spouštěcí terčík, pak zhasne a ticho po pěšině. Takto mohu klikat stále dokola a nic se neděje. Na předchozím mém modelu A620 vše fungovalo bez problémů. Nemůže v tom mít "prsty" česká verze WM5?

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    mne iGo funguje na A639 bez problémov mám verziu z 20.12.2006.



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    mam 636N a tiez v pohode

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    28

    Na 639 v pohode....

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od marioboy
    mám verziu z 20.12.2006.
    Ja myslel, ze posledni release je z kvetna, nebo je to ta beta?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    18

    mě iGO pekne stve. mam ho hrozne zpozdeny. vzdy hlasi zahnete az kdyz uz sem zahnul pred par vterinama. asi to bude jen moji verzi iGo, 06 ale naka divna. mate nekdo podobnej problem? neni to treba nakym nastavenim (z sem zkousel snad vsechno)? asus 639

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    14

    Me iGo 06 chodi,ale je to takova lina aplikace. Sla uz pryc! Radeji sem tam dal ted TomToma 6.010. Je sviznejsi a s mapama na netu nejsou problemy, dokonce se to hezky samo aktualizuje. Jen ten pan "Miloslav" ma protivnej hlas )



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    mal som a639 a siel na tom iGO 2006 bez problemov, ziadne oneskorenie a pod..


    odporucam urobis clean reset, cez reset tlacitko a myslim mikrofon.. je to v navode a hned potom vyskusat nainstalovat, ak nepojde, kontaktuj: http://www.i-go.com/sk/index.php

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1

    a639, iGO 2006 Plus a bez problemov

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Bruno2
    a639, iGO 2006 Plus a bez problemov
    Mam v PDA nainstalovane dostupne navigace - iGO 06+, TT6.010, Mio 3.2 a vsechny slapou bez problemu a neperou se Jen bych chtel radu. Stahnul jsem nove mapy pro Mio+iGO xxxxxx.fbl 2007.01 070209 a Mio v PDA i iGO je ctou bez problemu. Ve sluzebni navigaci C710 se mi po dohrani map na kartu SD pos pusteni aplikce objevi hlaseni, ze nektere mapy jsou uzamcene a sviti u nich klicek. Nevite co s tim? Vim, ze ne vsechny aktualni mapy jsou od TeleAtlasu, takze mozna kompatibilita dat? Nemate nekdo radu?

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Hele hoši, mám takovej problém. Dal jsem do Asuse A639, ten WM6 update a ted mi igo pri spusteni vyhadzuje nekdy NEMÚŽU SPUSTIT DATABÁZU. Mám Igo mapy na karte a iba instalaci v pda. predtim mi to frcalo jak drak, a ted po vymene WM6 se to sere. Kdyz to vyhodi, musim vytahnout a zasunout kartu a chvili to jde. za radu vopred dekuju.

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mam stejny problem! Nevim co stim (!



Podobná témata

  1. Asus A639 SDHC
    Od glip v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 21:34
  2. Asus A639
    Od medrin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 22:42
  3. Asus A639
    Od medrin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 23:17
  4. ASUS MyPal A639
    Od NagyMaros v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 02-04-2007, 00:22