Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Update na 1.60 pro TMO CZ

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj vsichni!
    Taxem poskladat a upravil holandsky update MDA II tak, ze je tam puvodni ceska extendet rom a slape to perfektne. Staci jen zasunout do kolibky a 20 minut se modlit, ze nevypnou proud
    Je to 42Mb zipik ale nemam to jak vypublikovat. FTP mame zakazane, tak jedine prez webove rozhrani. Uschovna take nejak nejede...

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    ...bych prave potreboval nejaky napad, jak to protlacit prez http ven z firmy. Jde to i rozsplitovat na mensi porce ale uschovna mi nechtela vzit ani 8Mb dily a mejlem protlasim jen 1Mb...
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Rano moudrejsi vecera :-) Pujcil jsem si NTB s WIFI, takze muzu navstivit KFC a nekam to prez ftp uploadnout. Takze da nekdo kousek mista k dispozici?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    42

    Ahoj,

    zaslal jsem ti soukromou zpravu s parametry FTP.

    Pro ostatni:
    Pokud to tam nahraje, tak se soubory pujdou stahnout z adresyhttp://mda.jrh.cz, ale nejdrive tak za hodinu. Chvili trva nez server zpristupni vylistovani adresare.

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Takze presun se povedl, Jirko diky. Ted uz jen pockejte hodinku az to sezvejka server a napiste, jak jste dopadli s updatem. Jinak upozornuju, ze update delate na vlastni nebezpeci, neni zatim cestazpet na puvodni FW a timpadem pravdepodobne ztracite zaruku. Otestoval jsem to zatim jen na jednom (mem) mda.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    co je noveho v 1.60?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Viditelne tam zadne velke zmeny nejsou ale je aktualizovana rada systemovych souboru, pocet zastupcu ve startup, snizen pocet tasku bezicich po resetu, opravena rada chyb a pridana jeste vetsi rada novych chyb
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    42

    Zdravim,

    mel bych par dotazu k upgradu:
    1) Lze zalohovat nejakym SW puvodni ROM pro pripad, ze by MDA muselo jit na zarucni opravu?

    2) Co se stane kdyz vypadne proud behem nahravani?

    Diky za info.

    JIRKA
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Zalohovat jde-fleshem na sd kartu a z ni pak do pc- navod je na xda developers.
    Když vypadne proud tak máš po mda -nejspíš už ho nezapneš a jelikož si tím porušil zaruku asi se to docela prodraží.

    Já osobně si asi počkám na oficiální 1.60 rom od našeho milého českého t-mobilu. Otázkou samo zůstává, kdy to náš milý český t-mobile vypustí. Co adminové? Nevíte něco? S vašimy známostmi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    15

    Pro vsechny kteri chteji cekat na nejakou oficialni verzi od T-Mobile tak budete muset mit hodne velkou trpelivost. T-Mobile nezajima funkcnost MDA nebo MDAII. Je zajima pouze prodej. Podpora ze strany TM co se tyka firmwaru je nulova. TM problemy neresi a podle me resit nebude. Chyb co melo MDA a jeho funcnosti uz bylo popsano hodne. TM o tom vi a nic s tim nedela. Je to vice nez rok co MDA se prodava na ceskem trhu a od TM nic nevylezlo a vylezt nemuze, protoze technicke odd. je neschopne a proto vsem trvdi ze zadne problemy s MDAcky nejsou. Vim o cem hovorim nebot jsem si sam na vlastni kuzi ozkousel s TM jednat. Jednal jsem temer jeden cely rok. Pristup TM k nam jako zakaznikum se nezmenil. Takze pro ty kdo chteji cekat. Cekejte. Bude to pekne dlouhe cekani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od jsec
    1) Lze zalohovat nejakym SW puvodni ROM pro pripad, ze by MDA muselo jit na zarucni opravu?
    ... něco se již diskutovalo zde. Zkuste se rovněž podívat na xda-developers, třeba se objevil již pohodlnější způsob (např. pomocí XDATools jako to bylo u MDA1/XDA1)

    2) Co se stane kdyz vypadne proud behem nahravani?
    ... pokud vypadne proud tak je ještě šance, že programování flashROM udrží dobře dobitá baterka PDA.

    PavelR.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ja jsem nalil ) funguje to, ale zadny vyrazny krok dopredu to neni. Dokonce se mi take stal ten problem s vestavenym fileexplorerem (cerstve po softresetu pokud v nem chci smazat nejakou polozku se sice smaze ale mda zustane viset a pomuze jen dalsi softreset. Navic to dela jen obcas, radeji pouzivam totalcommander , tam zadny problem neni) co byl popisovan nekde tady v diskuzich. Takze pokud nejste takovy silenci jako ja , vydrzte radeji na nejake vetsi zmeny.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Suhlas s predchozim prispevkem. Nicmene kolik z vas uz tu 1,60 nalilo, nebo mam byt prvni ?:
    Ja uz to tam narval, ale mam Eurotel Dataphone II a tak jsem pouzil Dangaard. Trvalo to cca 30 minut.

    V soucasnosti mam:

    ROM: 1.60.00WWE
    Radio: 1.06.01
    Protocol: 1337.16
    ExtROM: 1.60.21

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    drzim se A.30.09 ENG a 4,21 - stabilni, vykona a nepada. Telefon naprosto OK bez potreby softresetu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Muzu se zeptat malejizvy co tim presne mini. Trochu hodne nerozumim jakou ma verzi ceho na jakem founu.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 6.5 update
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 18:31
  2. Update mda III na wm5
    Od pyrostudios_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 11:09
  3. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 16:39
  4. ROM update R52
    Od stehan v sekci Mio
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 07:37