Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Update na 1.60 pro TMO CZ

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    Supr uz mam mluvciho ) (dam si bacha, abych tak necenil zuby)
    Mam opravdu MDA I.
    ROM version: A.30.09 ENG
    ROM date: 01/01/04
    Radio version: 4.21.00
    ale tyhle veci uz se tady resily mnohokrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    ja mam T-Mobile Mda II
    rom version 1.60.00wwe
    rom date 12/3/03
    radio version 1.06.01
    protocol version 1337.16
    extrom version 1.60.21
    udelal sem si to hned jak sem si ho koupil 9.1 a to sem nikdy pda nemel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od lout
    ja mam T-Mobile Mda II
    rom version 1.60.00wwe
    rom date 12/3/03
    radio version 1.06.01
    protocol version 1337.16
    extrom version 1.60.21
    udelal sem si to hned jak sem si ho koupil 9.1 a to sem nikdy pda nemel
    odkud jsi ho sehnal-rom?A je to včetně cz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    Rom a radio z t-mobile nl a etx rom z qutecu soubory sem doplnil cz souborama a dal do tmobile nl extrom .samozrejme je tam cestina ale nepouzivam ji na co jen to blbne z ostatnima programama
    t-moble nl je nekde na xdadevelo ... a quetech je tady http://www.ace-hellas.gr/qtek/firmware/ruu16021wwe.exe
    ps: vyhodil sem program caller id prej to ma mit o 2,5h delsi dobu na baterku
    tady je moje extrom
    EXEC:\Extended_ROM\TPDisable.exe
    CAB: \Extended_ROM\MIDI56.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\CameraRC131_WWE_1.5.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MMS1507_WWE.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\GPRSMonitor_WWE.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\TMD_AP_CZ_1206.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\VideoMMS.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\TMDCZCustomize.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Version_AKU1_160.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\OEM_4AP_WWE.CAB
    CAB: \Extended_ROM\OEM_WWE_03122301.sa.CAB
    EXEC:\Extended_ROM\TPEnable.exe
    RST: Reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Pokud ti to šlape,nemůžeš to někde umístit?Zkusil bych to nahrát.Ta 1.52 co mám to je děs...díky za odpověd´
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    dej misto uploudnu ti to nekam je to na T-MOBILE !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    No a vydrží bez toho caller id déle nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    kapku dyl to vydrzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    kdyz to vytahnu z kolibky tak baterka pise 5 hod nepamatuju si kolik to bylo predtim
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    hum tak to ja sem na pet padesati..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    To bude asi MMeSkama, který sem uplně odstranil, takže mi ani nemůžou přicházet. Já takový blbiny nepoužívám
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od lout
    kdyz to vytahnu z kolibky tak baterka pise 5 hod nepamatuju si kolik to bylo predtim
    Jaky program to ukazuje a jak se da tomuto cislu verit ??
    Ja pouzivam BATMemTime ver.3.3.7 a mam nastaveno zobrazeni pouze procenta, protoze hodiny si tak trochu vymysli. A nikdy neukazal vice jak 4 hodiny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Používám gprs monitor, a při rozumném používání to těch pět a půl dá, samozřejmě sem to nikdy nezkoušel v kuse záleží jak zrovna používám gprs, kolik mám spuštěných aplikací atd. Jinak po restartu jsem na čtrnácti běžících procesech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od lout
    kdyz to vytahnu z kolibky tak baterka pise 5 hod nepamatuju si kolik to bylo predtim
    Mohu potvrdit, dnes jsem taky prepsal STAROU ROM DataPhone2 novejsi a mohu potvrdit, ze cas drive ukazujici v rozmezi ( od 3.40 hod. do 4.00 hod. ) mi ted zobrazuje 5.30 hodin. Teprve cas vsak ukaze co je na tom pravdy.
    Jinak si mi to mozna zda, ale rekl bych ze je DATAPHONE2 najednou rychlejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    134

    Ahoj. Je jeste nekde ke stazeni kompletni upgrade pro MDA2 - tedy nova ROM (alespon 1.60) + ExtendedROM shodna s tou puvodni od T-Mobile?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 6.5 update
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 18:31
  2. Update mda III na wm5
    Od pyrostudios_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 11:09
  3. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 16:39
  4. ROM update R52
    Od stehan v sekci Mio
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 07:37