Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC S730 a čeština...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Na netu jsem našel SmartPhone dle svých představ. Ale coby uživatel PDA (MDA Compact) jsem si neuvědomil, jak je to s češtinou. HTC S730 má krom klasické telefonní klávesnice i druhou vysouvací, ale ta má jen 3 řady. Není tam 4 řada pro ěščřžýáíé. Jak to řeší PDA či SmartPhony s HW klávesnicí??? Jak se zadávají české znaky, když nemám dotykový LCD a SW klávesnici???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pomocí stisku tlačítka SYM (symbol), které se mačká tak dlouho, dokud se požadovaný znak např. e nezmění na ě, é atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    Pomocí stisku tlačítka SYM (symbol), které se mačká tak dlouho, dokud se požadovaný znak např. e nezmění na ě, é atd.
    Jsem zo zkusil na prodejně. Po zmáčknutí tlačítka SYM se místo výměny E za É Ě ... objevila tabulka se symboly (něco jako maa znaků ve windows). Je to otázka nastavení přístroje?

    Při psaní na horní klávesce (phone) se mi nabízí české znaky? Tedy když třeba na nokii mačkám klávesu s trojkou, je tam postupně D E F É Ě 3 ... a zas dokola. Tedy jsem psát česky i na horní klávesnici?

    EDIT MODERATOR:
    Používej, prosím, tlačítko upravit - není třeba vytvářet nový příspěvek za 2 minuty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    42

    A kde na prodejně? ono už se to prodává ta S730???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Citace Původně odesláno od Bodamax
    A kde na prodejně? ono už se to prodává ta S730???
    Omlouvám se za matení. Na prodejně jsem zkoušel S710. S730 jsem držel, ale kvůli nenabité baterce moc nevyzkoušel na Invexu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Nebude to třeba tak jako u Kaisera? Napsat písmenko bez diakritiky a pak stisknout tlačítko FN a mačkat tak dlouho mezerník až se objeví nad posledním písmenkem interpunkční znaménko (anebo něco úplně jiného)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    42

    Řekl bych, že to bude, jak je psáno výše. To samé mám na 9300 - přidržím Chr a k tomu zmáčknu třeba "z" a píše se mi "ž".
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. htc s730
    Od voda2 v sekci iGO
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 17:31
  2. HTC S730 - Spojenie s pocitacom
    Od Drobcek28 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 15:53
  3. HTC S730 review [Tracy and Matt's Blog]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 00:24
  4. HTC Wings (s730) - prvni dojmy
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 21:34
  5. Má novinka HTC S730 integrovanou GPSku? Vypadá to, že ano!
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:56