Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: POcketDOs

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, nainstaloval jsem si PocektDOs a do nej starou klasiku Civilization, mam Vario ale hra se mi dost seka, teda uplne hrozne, a to i kdyz jsem pretaktoval procesor na 252 MHz. A tak se chci zeptat jestli je to normalni...

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    82

    Tuším, existuje DOSBOX pro PDA, vyzkoušejte ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    mam dosbox pocketPC a nektere hry co jsem skousel taky sekaji hratelne je treba agent mlicnak a legend of kyrandia ale plne plynuly to neni a zrejme asi nikdy nebude anebo to neumim nastavit skousel jsem to jenom chvilku nastaveni kolem procesoru frameskip(vynechani nekterych frame-u) a CPU cykly (ani nevim na co to je)...zatizeni procesoru 400MHz na 90-100%
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    kurna, ale ta Civilization by prece nemela byt tak narocna ne ?? Me se seka hnedka ten uvod, kdyz tam je ta galaxie a a to psani, hrozne pomalu se to vykresluje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no ono DOSBOX verze se sekaji i na PC...je potrebas u kazde hry vychytat hlavne ty CPU cycles, pac jedna hra jede rychle tak a druha zase jinak...frameskips obcas taky pomuzou, ale od 3 vejs uz je to celkem videt...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    2

    Poradí mi někdo prosím s PocketDos prosím. Vždy když chci spusit nějakou dos hru tak mi to napíše protected mode aviable only with 386 or 486. Poradí někdo co mám dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MS Windows 3.1 na PocketDOS 1.11
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 15:40
  2. PocketDOS na zařízení s WM5
    Od Heretic_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-04-2006, 20:31
  3. PocketDOS vs ppcload.dll
    Od radofox v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 21:24
  4. PocketDos - nejde nainstalovat
    Od Shanti v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 23:17