Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 15 PrvníPrvní ... 5131415
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 225

Téma: IGO 2006 Plus

  1. #211
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od Mefisto
    No a ja jsem mluvil o radarech a ne o tom aby me ve meste rikala kolik jedu
    No to je právě to, my se tady bavíme o voze a ty začneš o koze.
    Takže se laskavě podívej, na jaký příspěvek jsi regáloval a čeho se týkal, tady máš nápovědu:
    Zasláno: 12. srpen 2007, 07:07.

    Srovnej si pojmy a dojmy, nauč se psát na klávesnici s diakritikou a zopákni si gramatiku :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Nevim, proc bych mel po tolika letech zacit psat s diakritikou. Odjakziva se psalo bez, mozna ze jsi zde jeste nebyl...

    Kdyz se podivas poradne tak "cajdauo" psal o radarech jak je dostat do masiny a pak jeste co a jak nastavit na upozornovani, ja cetl naraz nekolk diskusi a lehce jsem z toho vypadl.
    Me je vcelku jedno kolik to na R7 ukazuje a kolik by melo, to muzes psat do fora chyby iGO

    A jinak pokud potrebujes nasbirat posty tak si podavej inzeraty, jinak si zamet pred vlastnim prahem.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od schimi
    Já mám například výbornou zkušenost s mapovými podklady Rakouska, dost přesně jsou tam vyznačeny rychlostní limity a dokonce odpovídají realitě. Samotná funkce není moc užitečná, protože značku na silnici vidím sám a podle toho jedu...

    I když zrovna v Rakousku je jeden rychlostní limit za druhým, takže by to pípalo hodně často... na druhou stranu rakouští řidiči tyto limity dodržují, narozdíl od hloupých českých řidičů....

    Ale píšu to jenom proto, abychom tu funkci nezatracovali...
    Je to tam, da se to vypnout, cili pokud to nekoho bavi tak si to necha zaply, jinak pokud v cizine hledam neco ve meste kde jsem nebyl tak alespon nemusim jeste hlidat kolik jedu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    5

    Hosi nehadejte se....... Ja odpoved co jsem pozadoval dostal a jsem rad ,tak nac se dohadovat ;-) Hezky den preji a dikas za rady a nazory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    zdravim po update na novou verzi PLUS mi po zapnuti iGO napise hlasku "Nelze se pripojit k systemu Bluetooth. Ujistete se..." samozrejme ze pri spousteni aplikace mam BT vypnuty predesla verze si to ale umela zapnout a vypnout automaticky... nevite nekdo co s tim???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    kultus

    iGO 2006 Plus si sam nezapne BT . Da sa ikonka s "zapinacom BT" zamontovat do samotneho softu , no stale to je len rucne zapnutie a vypnutie BT .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    aha ale nechapem proc haze tu chybu porad...spis me zajimalo jestli to vyhazuje jeste nekomu nebo je to problem jen muj...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    zdar tak jsem si vcera prvne skusil navigaci jel jsem do hospody busem a ukazoval mi nekolik metru mimo silnice ikdyz ji kopiroval pritom tomtom drzel na silnici nechapu to jsou tam na to naky nastaveni???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nechápu co vlastně popisuješ, můžeš zkusit zformulovat normální českou větu. Jediné je ještě srozumitelné je "nekolik metru mimo silnice". GPS má v ideálních podmínkách přesnost 10m, turistická navigace není vojenský systém pro řízení palby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    kultus zřejmě nechápe rozdíl mezi TomTomem a dejme tomu OZIExplorerem... Zatímco u prvního je vlastností softu, že připíchne ukazatel na silnici, u druhého záleží přesnosti vlastní mapy, na její kalibraci, na přesnosti GPS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    ale to vis ze chapu rozdil a taky vim ze neni GPS uplne presna mozna jsem se spatne vymackl spechal jsem na obed...cekal jsem ze iGO prispendli sipku k silnici stejne jako tomtom 6 ktery jsem skousel hned po iGO...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    U iGo je to volitelné, musí se to nastavit, ale myslím, že výchozí stav je zapnuto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    tak ja to nasel a bylo to vypnuty fuf...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    Zdravím,
    TyTn II podúporuhe kardy HDSM až 4 Giga. Někde jsem slyšel, že na ni není možné nahrát IGO. Je to pravda ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Georf
    Zdravím,
    TyTn II podúporuhe kardy HDSM až 4 Giga. Někde jsem slyšel, že na ni není možné nahrát IGO. Je to pravda ?
    Nevim jake karty myslis, ale zrejme SDHC (Secure Digital High Capacity). Na 4GB kartu to ofiko opravdu nejde, ale uz existuje patch, na nejakem foru jsem to cetl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 15 PrvníPrvní ... 5131415

Podobná témata

  1. iGo My Way 2006 Plus
    Od Piiitr v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 15:23
  2. MS ve fotbale 2006 - World Cup Mobile 2006
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 20:08