Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 15 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 225

Téma: IGO 2006 Plus

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od franco25
    Zdravym setkych, neviem ci my niekto podobny problem ako ja no ak nie tak budem asi prvy. Po nainstalovani Igo+ som bol samozrejme celkom milo prekvapeny. Prihodil som samozrejme novu mapu Slovenska. Este v ten den my trebalo ist do Popradu na ulicu Stefanikovu a Uherovu. Na moje prekvapenie som ich v novej mape nenasiel, no preinstaloval som stareho Iga a tam su vie my niekto povedat v com je problem? Vdaka
    Tak v nové 2007.4 (070524) už to je dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Přestal mi fungovat noční režim, "automat. v nočních barvách" mám zapnuté. Nevíte čím to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od kokoskokos
    Od 7.6.2007 je k dispozici další update Igo 2006+
    Jsou aktualizovány mapy Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Maďarsko, Rumunsko a Slovensko na verzi 070524.
    Novější je rovněž soubor data.zip
    Stahovat MapLoader (cca 1GB pro Igo Europe) je možné po zaregistrování z http://my.i-go.com/downloads_page.php
    Nerozumím tomu, skoro to na mě dělá dojem, že byli na stáží u nejmenované akciové společnosti.
    1. Mají e-mailové adresy nás, co jsme ofiko uživatelé. Minimálně z upgrade na verzi Plus. Že by přilítnul nějaký e-holub jsem si nevšiml ani náhodou. A to mám notifikaci na přilétnuvší.
    2. Že by na update upozornili na svých oficiálních web stránkách ani náhodou, a to, jelikož jsem věděl, že něco má přijít jsem v poslední době jejich stránky kontroloval téměř denně
    3. Státy, jichž se update týká se mě vzhledem k pravidelně realizovaným, resp. připravovaným cestám hodí (až na to Rumunsko -)), ale proboha, proč tam není taky CZ !!!!! Za ten rok a půl – škoda mluvit, natož psát!
    Mám jediné východisko, zítra provedu update a následně na internetu „uloupím mapu CZ“ v poslední dostupné verzi, tuším, 2007.01, a budu vesele jezdit a navigovat !
    A ofiko upgrade na verzi 8 si ještě pořádně rozmyslím !
    Každopádně, za upozornění kokoskokos-ovi děkuji, a to pěkně -)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    tož jsem provedl upgrade a jsem nespokojen. Nejenom, že mapu CZ opravdu nechali „z dob Marie Terezie“, ale i např. v Chorvatsku nejsou nově otevřené úseky dálnic. A v napojení některých silnic mezi Slovinskem a Chorvatskem zůstaly chyby. Tedy plánováni trasy je opět nepoužitelné a pro navigaci s obtížemi jaké bych očekával tak akorát u Dynavixu. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Chcem sa opytat. Po update sa mi zmenili len mapy a nic ine. Data.zip ostal rovnaky. Co mam spravit aby sa mi nahral aj novy data.zip, popripade aj ostatne subory. Tak pozeram, ze aj mapy mam stale stare, "20070320".
    Dik.

    Problem vyrieseny. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    Aktualizovány jsou pouze mapy Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Maďarsko, Rumunsko a Slovensko na verzi 070524 (viz. můj příspěvek na předchozí stránce).

    Co se týká aktualizace iGO, tak tu je třeba provést ručně. Ve staženém souboru "Maploader_for_iGO.....zip" je adresář pda (pro MIO by to měl být pna) ve kterém je nejnovější verze programu. Tyto soubory se překopírují na SD kartu. Pokud má někdo modifikované soubory v adresářích "voice", "scheme", "lang" je třeba si dát pozor, aby se nepřepsaly.

    Mapy se dají překopírovat stejným způsobem, jsou v adresáří maps (ne pda\iGO\maps, tam je pouze basemap.fbl).

    Před jakoukoliv změnou vřele doporučuji si zazálohovat obsah celé SD karty!

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    no mě při prvním spuštění nového Maploaderu se to samo řeklo, že to našlo nověší komponenty programu (nějak tak) a po odklepnutí OK se aktualizace spustila. Bohužel, protože Žuži teď kecá "za sto a dvacet metrů...." apod. a tu původní zazálohovanou nemám. Tedy budu muset znova hledat, nebo lépe upravovat.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    A proto je dobré:
    a) zálohovat
    b) si upgrade udělat ručně
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Vážení, mám problém, po užívání skinu Riks 4.5 a posledním upgrade (nevím, zda to s tím souvisí) jsem se dostal do problému s PDA. Funguje to jak má, ale jakmile vyndám SD kartu PDA jako by zamrzne a odmítá cokoliv dělat. Když tam dám jakoukoliv jinou kartu sice ji vidí (podle ikonky s pamětí) ale je to v tom zamrzlým stavu. A i když tu správnou vrátím nazpátek, chytne se to až po SR. Neví někdo, co to může způsobovat? Do HR se mi moc neche.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Možná ta vadná verze rikse
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    nojo, vyhodil jsem ho, i-GO odinstaloval, nainstaloval x-krát a furt stejný. Ale možný to je, že někde něco "přepsal", ale co?? Já už z toho blbnu!
    EDIT: ale pokud je to tím skinem, asi by to nedělalo jenom u mě... Tobě to nedělá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Nedělá, ale může to být neshoda s jiným softem, jiná cihlička, OS apod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    tož vítězství ducha nad hmotou v podobě cihly. HR vše vyřešil, funguje to jak má. Bál jsem se toho, ale strávil jsem nepoměrně více času bádáním nad odstraněním problému než tímto rázným a přitom jednoduchým řezem. A po těch 2 letech mám aspoň cihlu vyčistěnou )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4

    Výrobce v infu o verzi My way 2006 plus inzeruje funkci "tunel", která po ztrátě signálu udržuje vaši pozici v naposledy zjištěném směru a rychlosti. Bohužel ať hledám jak hledám, nemohu tuto funkci najít ... mám My way 2006 plus, Mar 26 2007, mapa ČR 2007.01 (070209) - ale na mapě to snad nezáleží ... Máte někdo info o této funkci???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Ta funkce je v iGO 2006 SE plus automaticky spouštěna při vjezdu do tunelu. Nikde se samostatně v menu nezapíná. Na mapách opravdu nezáleží.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 15 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGo My Way 2006 Plus
    Od Piiitr v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 14:23
  2. MS ve fotbale 2006 - World Cup Mobile 2006
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 19:08