Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: pamätova karta

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    zdravim,
    kedze som v pda zaciatocnik, tak by som potreboval poradit, chcel by som si do mojho acera kupit pamatovu kartu, a ide oto ze neviem aku, mne ide hlavne oto aby mala 128MB a bola za co najlepsiu cenu, a pripadne aby fungovala aj do digitalneho fotaka(ked sa da(kodakcx4210)), je nejaky rozdiel medzi pametovimi kartami, alebo je to jedno ze aka karta, co by ste mi poradili:?:

    s pozdravom

    ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Máte-li Acer n10 (a digifoťák), který potřebuje karty typu CF (I nebo II) a MMC nebo SD, máte odpovědi tady a u Pretec, které osobně preferuji.
    A protože Kodak CX 4210 má paměťový slot pro MMC/SD karty, tak pokud jde o přehazování karet, jste v pohodě.
    Pokud jde o nejvýhodnějšího dodavatele, zadejte si do Google nebo Morfeo text CF nebo MMC nebo SD a 128MB a vyberte si.
    Ceny únor pro orientaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    Zdravím,
    včera jsem koupil SD kartu od Kingstona 512MB za 1100,- ale ukazuje mě jen 487,89 MB.... Je to nekompaktibitou nebo je to normál? Další sklamání bylo že na to nejde nic instalovat abych ušetřil systémovou paměť, ActiveSync mě to nedovolí, jinak data tam samo jdou. Mám Acer 35n
    Dík za reakce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Velikost je v poradku, to je vlastnost.
    2. Jde to, jen pri instalaci musite odskrtnout policko Install program into the default installation folder.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00068741_Untitled-2_nkCr.gif 
Zobrazení: 31 
Velikost: 11.5 KB 
ID: 2167  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus se podivat na velikos sveho harddisku u PC, bude tam podobna odchylka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    Díky za radu. Mě totiž vždycky odradilo to, že i když jsem to zaškrtnutí vypnul tak to nepovolilo kartu. Ale když jsem to i tak nechal instalovat do karty tak to šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 20:45
  2. MDA III & 4 GB (8GB) karta
    Od CZAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 12:59
  3. Pamatova karta - aka je najlepsia pre X500+
    Od Vestman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 12:15
  4. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 13:24
  5. CF karta s USB
    Od eXEden_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-06-2004, 19:46