Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: problem s instalaci phm register edit

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    ahoj,po roce bezproblemoveho uzivani mda compact jsem se dostal do situace kdy se mi cihla bouri.musel jsem delat hard restart a kvuli chybe kalendare cele preinstalovat znova,coz znamenalo ze mi zalohy byly napd. tak jsem se dotoho pustil a pri instalovani programku jsem si uvedomil,ze kdyz to chci instalovat do slozek na pametovce,tak potrebuju ten programek phm register edi.tak jsem delal znova hard restart a jako prvni instalnul phm. instalace probehla v poradku,ale ten program v cihle proste neni.uz jsem dokonce prinstalovaval activesync a furt to same.bez tohodle programu nejsem schopny instalovat programy do slozek na pametovce.jsem uplne v koncich.poradite nekdo?diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    nepotřebuješ spíš CabInstl:?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    nevim,vyzkousel jsem a je to neco jneho.cabinstl funguje jen u programu,ktere se instalujou z mdacka.kdyz instaluju z pocitace,tak neovlivnim cestu kam program instaluju,maximum co dokazu je ze si vyberu jestli do main memory,nebo na storage card.predtim mi to fungovalo tak,ze at jsem isntaloval cokoliv,tak se me mdacko zeptela presne do jake slozky to chci nainstalovat...a to mi ted nejde.myslim ze to bylo diky toho programku reg edit,kdy jsem zmenil nejakou vec v registru a naraz se me mdacko zaclo ptat na cestu instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    tak uz se mi ten reg edit podarilo nainstalovat:-)akorat ted nevim co tam zmenit aby se me to ptalo na tu cestu.mam takovy pocit ze asi pred rokem jsi mi to sam diktoval,ale nemuzu to tema najit.dokazes si vzpomenout,jak to v tom programku zaridit?diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    jediné co si pamatuji je zde, ale tam šlo o přesunutí vyzváněcích melodií na kartu pomocí registrů

    nebo si dej vyhledat všechny příspěvky od uživatele lazaruslong
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    uz jsem si to nasel a poresil.kazdopadne dekuju za pomoc.cus
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s instalací CAB.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-03-2011, 13:29
  2. Problém s instalací iGO 8
    Od Robert02 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 17:18
  3. register na nabijanie cez usb (spv)
    Od Martin Ď. v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 17:06
  4. PHM register
    Od yza v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-09-2005, 15:08