Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 77 z 77 PrvníPrvní ... 2767757677
Zobrazené výsledky: 1,141 až 1,153 z 1153

Téma: ASUS P535 - fotky displaye - žádost

  1. #1141
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Ano, ten již používám a mj. díky tomu mám fixaci, když stojím na místě, do jedné minuty. Bohužel Za pohybu mi ani GPS Catcher nepomáhá a tak signál hledám neúspěšně i pět a více minut.

    EDIT
    Zbytečná citace smazána. admin
    Pravidlo 1-9 - Citujte s rozumem!

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1142
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Je fakt,že mě to za pohybu taky nekdy dost trva...s tim ale těžko někdo něco udělá....Jinak sem ale vypozoroval, že se mi většinou TT chytne rychleji než třeba OziExplorer. Taky zaleží na prostředí kde se pohybuješ.....když jdes po louce,tak je to uplně něco jinýho než když seš třeba ve městě....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1143
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ještě sem se chtěl zeptat na dvě věci:
    1) nezkoušeli jste někdo externí GPS antenu

    2) jakou (kde zakoupenou) používáte redukci na sluchatka ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1144
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak tady je manuální návod, jak nastavit GPRS a MMS na P535.
    Je to pouze pro "T-Mo...", ale u ostatních operátorů stačí změnit adresy.

    ... a ještě bych měl dotaz. Má někdo funkční TMC/RDS na Aus P535? Případně jaká typ.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1145
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Funguje vám updatování toho GPS Catcheru? Mně přes wi-fi bez problému, ale přes gprs to hází chybu. Připojení je nastavené dobře, ostatní aplikace nemají problém. Mám Vodafone. Zkoušel jsem lehce googlit a našel jsem jenom lidi se stejným problémem, řešení ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1146
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Asi buď v klidu, mě ten GPSCatcher taky funguje jen přes Wifi nebo ActiveSync. Přes GPRS se sice připojí a při stahování to asi po 1 - 2 minutách vyhodí error.
    Jiné programy se taky normálně připojí a fungují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1147
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    tak tak, pres GPRS se mi to taky ještě nepodařilo.....ale tak ten AS je celkem v poho,tak že sem to nejak neřešil
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1148
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Zkoušeli už jste někdo tenhle softík na Asuska? http://www.wmmania.cz/content.php?id=1022 Jak vám šlape?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1149
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No prográmek je pěkný, ale nejsem zase hračička a nepoužívám zas tolik app, abych je musel takhle přepínat. Na to mi stačí PBar. Jeden soubor a jede to.
    Mám ale ještě jeden dotaz. Pánové co máte, jestli máte, k P535 za nějaký TMC/RDS příjímač. Uvažuju o něčem ale nevím co bude fungovat s P535 :?:
    Máte nějaký tip, který pojede?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1150
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    16

    Funkce "Tajemství" jak přesunout na kartu?
    Zdravím všechny!
    Nevíte prosím jak udělat aby funkce (adresář) "Tajemství" byla presunuta na kartu? (česká ROM 6.0)
    Funkce "tajemství" standartně vytváří adresář se stejným názvem v paměti telefonu (My Dokuments/Tajemství), myslím že na kartě by to bylo výhodnější. V registrech bude řešení, ale nevím jak na to. Díky za reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1151
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Pro ty kdo toto forum nesledují moc často upozorňuji že se pracuje ne vývoji české ROM pro P535....Více zde:http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31241
    Srovnání těch anglických naleznete zde: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1041
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1152
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Ahoj
    Tak jsem se konečně stal taky majitelem tohoto perfektního zařízení a jsem s nim nad míru spokojen.Jen mě trápí takový menší problem s nastavením emailového klienta.Mám dva maily jeden na t-zones a druhy na emailu (správce seznam).Emaily z t-zones chodí a stahují se tak jak mají jen ty z emailu stáhne se záhlaví a přílohy není možné stáhnout ze serveru.Při kontrole přenesených dat vím že klient stáhl asi 0,5MB a pak se sám odpojí nic mi asus nenapíše.V nastavení mám stahnout celý email.Všechno bylo nastavováno automaticky přes klienta.Předem děkuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1153
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Změnil jsem toto téma z "Technické" na "Obecné". Domnívám se, že řešit technické téma 116 stran je poněkud zvláštní.
    V případě, že někdo nebude souhlasit nebo má jiný názor, napište mi prosím SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 77 z 77 PrvníPrvní ... 2767757677

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-12-2009, 08:56
  3. Rozměr displaye u Asus 63x
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:19