Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 61 z 77 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 901 až 915 z 1153

Téma: ASUS P535 - fotky displaye - žádost

  1. #901
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    14

    Tak já se ještě vrátím k té baterce. Kupoval jsem ji u Sunnysoftu. PDA mi nehlásilo nízký stav baterie. Zjistil jsem, že je to proto, že vypíná už při 23% a nízký stav se hlásí až od 20%. Zavolal jsem do Sunnysoftu, dohodli jsme se na tom, že je to proto, že baterka má vysoký vnitřní odpor. Podle reakce prodávajícího bych řekl, že to nebylo poprvé a už věděl o co jde.Nicméně baterku jsem vyreklamoval a ta nová, co mi poslali mi už asi půl roku chodí v pohodě. Když to tady tak čtu, tak jsem měl možná štěstí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    Zdar chlapi.Sedim tu nad diskuzi uz 3h a nenachazim odpoved.Presel z Varia na P535 WM6 vse v pohode akorat nemohu nastavit zvuk pripomenuti z kalendare a nove prichozi sms.Prichozi hovor normalne zvoni,ale kalendar a sms mlci a to i kdyz zmenim zvuk pro kalendar a sms.Jeste jeden dotaz dobijimli P535 v aute tak za dve hodiny se mi to nabije o 5% jake s nabijenim mate zkusenosti Vy?Dekuji moc za za pomoc zoufalci
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Ahoj Neználku Nevím, zda jsi již na to nepřišel, ale musíš jít přes nabídku start do nastavení, pak osobní, zvuky a upozornění, dole na liště přepneš na upozornění a pak si v "událost" přes roletku vybereš k čemu jaký zvuk chceš. Snad jsem to napsal srozumitelně Jinak zvuky pro SMS a Kalendář jsou umístěný v zařízení ve složce Windows a ve formátu "wav" a zvonění pro telefon jsou ve Windows/Rings a ve formátu "wma"
    S tou nabiječkou je to divné, pokud máš originál, asi je někde problém, protože jinak nabijí celkem rychle
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    Lutri[/B] díky moc za radu,ale todle jsem už zkoušel a vážně nic.Je mi divní že to nevunguje jen u tedle udalostí.Jinak chybové upozornění vydává zvuk,příchozí hovor zvoní,budík taky.S dobíjením zkusím vyměnit nabiječku za jinou.


    Tak jsem na to přišel a mlátím se do hlavy nemel jsem v nastaveni zvuky zaškrtnuto programy-oznámení a připomenutí.Tet ještě vyřešit nabíjení a je mašinka OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Pro někoho možná hloupá otázka : "jak zajistit aby se nově instalované aplikace ukládaly na pam. kartu a ne do paměti přístroje?".
    Instalační soubory cab se totiž na cestu pro uložení (jak jsem zjistil) neptají. Proč zahlcovat paměť přístroje když mám na kartě hromadu místa. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Hm... ja instalujem s .cab-ov a vzdy sa ma opyta kam nainstalovat. Zvolim kartu a je to... Mimochodom vidi tvoja P535 pamatovu kartu co mas ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    jo všechno v pohodě - karta je funkční,je vidět a po té co jsem upravil registry proti zamrzání absolutně bez problémů. Dnes zkouším SPB Shell. Cab soubor jsem pomocí BT přenosu uložil na kartu a spustil. Ale dotaz na místo kam má program nainstalovat nebyl. Zkusím to odinstalovat a znovu. Možná dělám něco špatně (jen nevím co...) ale nemá to logiku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Tak to ti uz skor poradia ti co maju takuto utilitu ci mali obdobny problem... Ak ti to pri inych aplikaciach pri instalovani taketo problemy nerobi tak bude problem len v tom SPB...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    možný je všechno - ikdyž to stahuju přímo od výrobce (testovací s omezenou platností) tak by to snad mělo být ok. Zkusím to přeinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Jak by mělo fungovat přijímání pošty v Asusu? Když mám nastaveno "kontrolovat za poslední 3 dny", tak mi to přijme poštu za poslední 3 dny, ale starší maily ve složce "doručené" mi to smaže! Takto mi to dělá s posledním firmwarem a podle mě by tam staré maily měly zůstat! Předtím mi tam staré maily zůstávaly, měl jsem tam také WM6 a ROM 4.7.1.7 ale nevím, jestli první nebo druhé vydání. Rád bych se k němu vrátil, protože v té poslední ROM je víc chyb než v té původní, ale není nidke je stažení.
    Má někdo V4.7.1.7. první a druhé vydání?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Rekja: Asi už jsi na to přišel, ale... soft SPB Shell se musí instalovat do zařízení, a proto není jiná volba. Jinak nevím co máš za stroj / předpokládám, že P535 / ale já mám většinu softu nainstalovaných v zařízení, protože makají rychleji a spolehlivěji a paměti mi tam pořád zůstává spousta Samozřejmě aplikace na fotky, jízdní řády,navigace, přehrávače videi atd. tak ty jdou na kartu, ale SPB aplikace, Budík, Nahrávání hovorů, prostě ty na ovládání chodu stroje, tak ty jdou do mašinky
    Nevím, zda je to tak správně, ale po skorem ročním používání mi to maká super
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Jo jo. Aby váš stroj skvěle šel,musí se Shell instalovat pouze do paměti přístroje.No jo no. Co se dá dělat - nic.

    Tak teď z jiného soudku : co takhle když už do kontaktů dávám všechno (adresa,faxy,maily,fotku,... a m.j. i narozeniny - jako obchodník se bez těchhle údajů neobejdu) to taky využít.Zrovna řeším upozornění na ty narozeniny a buďto jsem na to nepřišel,nebo to u těch kontaktů je to bez instalace dalšího sw nepoužitelné. Chvílema si říkám,že ten co dělal WM dostal určitě madaili
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #913
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    ono to zalezi od toho aku mas verziu firmware. Mne to tiez neukazovalo, ale flashol som tam 4.7.20 WWEI a uz to pekne ukazuje, dokonca to aj roky pocita.
    jedinu chybu to ma tu, ze default nastavenie upozornenia je 15 min dopredu a sviatky berie ako celodennu aktivitu -> zvykne to upozornovat o 23:45 (teda aspon mne)
    Takze bud externy prog, alebo update.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #914
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Dexter7 : no tak to není žádná výhra = 15min před půlnocí.
    Do flashnutí paměti se mi teda moc nechce,protože nevím co bych tím čistě teoreticky mohl rozhodit. Mám 4.7.17 CSY_CS00 Tak se asi podívám po nějakým sw.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #915
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Já svého miláčka taky používám převážně na práci a dlouho jsem používal na kalendář a vše okolo toho SPB Diary, ale když jsem objevil TodayAgenda 1.1, tak jsem ho hned nahradil. Jinak narozeniny nevím jak s upozorněním, ale na displeji se samozřejmě objeví. Má mnoho nastavení,je česky a mě maká super a hlavně je zadarmo odkaz na stránky výrobce je
    zde :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 61 z 77 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-12-2009, 08:56
  3. Rozměr displaye u Asus 63x
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:19