Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 53 z 77 PrvníPrvní ... 343515253545563 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 781 až 795 z 1153

Téma: ASUS P535 - fotky displaye - žádost

  1. #781
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já to myslel spíš jako tip pro Jirku K...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #782
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Čauves, poradíte mi někdo jakej bluetooth sniper používáte? Mám WM 6 a zatim sem nic nenašel ( Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #783
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Tak jsem ho nikde nenšel,ještě zkusím zítra něco obvolat a uvidím,ale je to nějaká bída,nikde nic.Ještě bych se chtěl zeptat jak je to s kartami s větší kapacitou,4Gb nebo 8Gb SDHC,dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #784
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    24

    Cau mam problem s indikační ledkou asuse mam tak čtvrt roku a jsem ted nesmírně s ním spokojen vždy když mi přišla sms nebo jsem měl změškaný hovor mi ledka blikala červene a po přečteni sms zase zelene ted bliká zeleně pořád nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #785
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Mrkni na nastavení - zvuky a upozornění - zprávy, nová SMS, mělo by být zatrženo blikat bez omezení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #786
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    24

    Diky je to tam po flashnuti romky jsem se v nastaveni moc nehrabal tak jsem nevedel jestli to bylo od vyroby nebo jsem to tam nastavoval thx už to facha
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #787
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    24

    Čau tak ještě jeden problém vim že se to tady už řešilo ale nemohl jsem to najít tak se hned zeptám flashnul jsem romku takže mi p 535ka detekuje 4 gb karty ale po sleep modu zamrzne a nedetekuje ji to pls co s tím??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #788
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #789
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Tak se vyskytlo nové radio-4.9 a testuju ... zatim se jeví jako dost dobrý a hlavně se zdá na startu i rychlejší .
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #790
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Tak jsem si to stáhl, ale nejde mi to nainstalovat Jaký je prosím postup ops:
    proview: Jo a co je v ní nového??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #791
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od proview
    Tak se vyskytlo nové radio-4.9 a testuju ... zatim se jeví jako dost dobrý a hlavně se zdá na startu i rychlejší .
    Prosím tě odkud jsi to stáhl. Koukal jsem na stránky Asuse a nikde jsem to nenašel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #792
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Tak... ztáh no :-)))))) říkám ... přes ftýpko ....
    Musí se to rozbalit samozřejmě .. je to samosebou instalátor-dát na kartu -napájet přes usb a spustit..tot vše přeci.
    Taky jsem vyzkoušel konečně dobře fungující patch na sdhc karty kdož ho nemají :-).
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #793
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Nového v ní nic asi nebude ... spíš se bude jednat o drobnou modifikaci pro naše sítě .Verze 4.8 a 4.81 je určena pro chs... tak šup s ní pryč a zpátky 4.7.Ale tahle je dobrá .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #794
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Vážený Proview s tím pathem na SDHC postupovat klasicky ? Tzn. naistalovat do zařízení a hotovo? Nebo se to musí někde speciálně vložit? Možná je to pro tebe triviální dotaz ale dvakrát měř a jednou .......,tak bych nerad něco zkonil,dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #795
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    No zkouším naistalovat tu novou verzi rádia ale pořád mi to píše please plug in AC first!!! Tak teď nevím v čem dělám chybu,poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 53 z 77 PrvníPrvní ... 343515253545563 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-12-2009, 08:56
  3. Rozměr displaye u Asus 63x
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:19