Já to myslel spíš jako tip pro Jirku K...
Já to myslel spíš jako tip pro Jirku K...
Čauves, poradíte mi někdo jakej bluetooth sniper používáte? Mám WM 6 a zatim sem nic nenašel( Díky
Tak jsem ho nikde nenšel,ještě zkusím zítra něco obvolat a uvidím,ale je to nějaká bída,nikde nic.Ještě bych se chtěl zeptat jak je to s kartami s větší kapacitou,4Gb nebo 8Gb SDHC,dík
Cau mam problem s indikační ledkou asuse mam tak čtvrt roku a jsem ted nesmírně s ním spokojen vždy když mi přišla sms nebo jsem měl změškaný hovor mi ledka blikala červene a po přečteni sms zase zelene ted bliká zeleně pořád nevíte co s tím?
Mrkni na nastavení - zvuky a upozornění - zprávy, nová SMS, mělo by být zatrženo blikat bez omezení.
Diky je to tam po flashnuti romky jsem se v nastaveni moc nehrabal tak jsem nevedel jestli to bylo od vyroby nebo jsem to tam nastavoval thx už to facha
Čau tak ještě jeden problém vim že se to tady už řešilo ale nemohl jsem to najít tak se hned zeptám flashnul jsem romku takže mi p 535ka detekuje 4 gb karty ale po sleep modu zamrzne a nedetekuje ji to pls co s tím??
úpravou v registrech
http://www.ce4you.cz/forums/view_top...6768&dd=0&fi=0
Tak se vyskytlo nové radio-4.9 a testuju ... zatim se jeví jako dost dobrý a hlavně se zdá na startu i rychlejší .
Tak jsem si to stáhl, ale nejde mi to nainstalovatJaký je prosím postup
ops:
proview: Jo a co je v ní nového??
Prosím tě odkud jsi to stáhl. Koukal jsem na stránky Asuse a nikde jsem to nenašel?Původně odesláno od proview
Tak... ztáh no :-)))))) říkám ... přes ftýpko ....
Musí se to rozbalit samozřejmě .. je to samosebou instalátor-dát na kartu -napájet přes usb a spustit..tot vše přeci.
Taky jsem vyzkoušel konečně dobře fungující patch na sdhc karty kdož ho nemají :-).
Nového v ní nic asi nebude ... spíš se bude jednat o drobnou modifikaci pro naše sítě .Verze 4.8 a 4.81 je určena pro chs... tak šup s ní pryč a zpátky 4.7.Ale tahle je dobrá .
Vážený Proview s tím pathem na SDHC postupovat klasicky ? Tzn. naistalovat do zařízení a hotovo? Nebo se to musí někde speciálně vložit? Možná je to pro tebe triviální dotaz ale dvakrát měř a jednou .......,tak bych nerad něco zkonil,dík za odpověď.
No zkouším naistalovat tu novou verzi rádia ale pořád mi to píše please plug in AC first!!! Tak teď nevím v čem dělám chybu,poradí někdo?