Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 49 z 77 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 1153

Téma: ASUS P535 - fotky displaye - žádost

  1. #721
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    28

    Zdravim,

    na mém asusu mi neustále ubývá pamět programu a netuším čím je to způsobeno, neví někdo jak to zjistit? případně co s tím dělat? Kolik tak priblizne mate vy volné paměti?
    Setkal jsem se s problémem kdy jsem nebyl schopen otevřít jednu webovou stránku protože na ní bylo video a mělo více než 10MB a prostě se nevešlo do téhle "operační paměti". Nedá se nějak zařídit aby si při zaplnění odkládal data např na kartu?...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Ahoj, jsem taky jedním z těch šťastlivců, kteří vlastní P535ku. Jen mě trápí pár maličkostí. ) Jak změním vyzvánění u budíku? Poradí někdo kam to mám naházet? A pak, když nejsem na WIFI, jak zprovoznit ICQ přes GPRS, jde to vůbec? Díky )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    ANO icq CEZ gprs IDE... NEJDE TO LEN V PRIPADE KED BEZIS SUCASNE NA ACTIVE SYNC...

    Co sa zmeny budika tyka, tak tam kde sa nastavuje budik, klikni na ten zvoncek co tam vidis a dostanes sa do ponuky zmeny tonov a inych funkcii budika. Ak ti zvuky nevyhovuju, tak si do ardresara Windows na PPC dohraj dalsie zvuky vo formate wma.

    Vot vsjo... :sarcastic:

    oprava, tie subory pre budik su vo WAV a nie WMA ako som pisal... omluvam sa za chybu ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Samosebou se lze jednoduše připojit třeba icqčkem nebo skypem přes gprs)

    Stačí jen spustit explorer nechat běžet -at uz přes google třeba a nebo jinou (tímto je myšleno spouštění bez sebemenšího nastavování)-uvodní spouštění ještě ale neznamená že služba -data gprs běží... -to se musi viditelně v liště objevit přeci ,pak již jen stačí spustit skype a nebo icq (data na icq jsou zadáčo tušim u všech operátorů) ... a nechat klidně celej den připojeno.

    A druhá odpoved na zmenšování vel. pam. ---stačí si nainstalit clear temp (free) a nakonfikčit -a hned se asusovi bude líp dejchat :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Díky vám oboum, někdy bych měl zapojit mozek. Ale dostal sem ho pod stromek, takze sem zatim ve fázi poznávání. ) Je to super stroj, snad nejde chtít víc. čus
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Jenom ještě dotaz, seš si jistej, že to má bejt wma? Teď sem to zkoušel, ale pořád mi to nejde, je to divný (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    A co ti konkretne nejde ? menit tie tony ked kliknes na ten zvoncek ? Pisal som ti na ICQ ale nist....

    Doplnene ohladne doplnenia songov do budika:
    Ten wav musi mat vzorkovaciu frekvenciu 22kHz, 16Bit, mono. Nazov by nemal obsahovat medzery...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Mam prosbu, nevie niekto ako presuniem systemovu zlozku na SD kartu ? nechcem aby bola na zariadeni.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Sikovna utilitka, v ktorej si mozete nacaosvat, kedy sa ma zapnut GSM modul alebo vypnut na jednotlive dni. Taktiez moznost nacasovat zapnutie a vypnutie BT. Program je FREE.

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    No to je velmi podařenééé :-))) ... ale fakt dobrá věcička ...to se dost hodí ....
    já teda nejsem přítelem zapchávat zbytečnostma ale tohle je dobrý ...ted zkoušim porovnávat kaisera s asusem-nejde to rychle teda ...ale krom větší možnosti dat. přenosů - kam se hrabe na asuse .. až mě to votráví a budu na konci tak to popíšu ....
    Zatim se jen bavíme o základní romce s českým neb slovenským prostředím což neni stejný co IW.A to nemyslim ve zlym-ale tady asus nezaspal .A jen nepatrný rozdíl mezi anglickou a českou romkou .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    poradí mi někdo, kde sehnat flash player? mam WM 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #732
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Že by?

    Obecně funguje-li na WM5, proč by nefachal na WM6? Nutno ovšem zkusit.

    Též by měl fungovat (u mě funguje) Flashlite 2.1 for Windows Mobile 5

    Pro přezkoušení funkce si dovolím přidat soubor




    P.S. mám taky WM6, akorát na Artemisu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #733
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od proview
    No to je velmi podařenééé :-))) ... ale fakt dobrá věcička ...to se dost hodí ....
    já teda nejsem přítelem zapchávat zbytečnostma ale tohle je dobrý ...ted zkoušim porovnávat kaisera s asusem-nejde to rychle teda ...ale krom větší možnosti dat. přenosů - kam se hrabe na asuse .. až mě to votráví a budu na konci tak to popíšu ....
    Zatim se jen bavíme o základní romce s českým neb slovenským prostředím což neni stejný co IW.A to nemyslim ve zlym-ale tady asus nezaspal .A jen nepatrný rozdíl mezi anglickou a českou romkou .
    Wirelesstime
    pánové tento soft mě nechodí mobil se vypína ale bluetooth ne nevite jak to nastavit mobil se vypíná i když dám aby se nevypínal abluetooth jede furtnull
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #734
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Tak to fakt nechapem, uz mi to slape od vtedy co to je tunak na fore a bez jedinej chybicky... BT nepouzivam a ani som ho nenastavoval, takze to ti povedat neviem... posli PRINTSCREEN obrazovky ako to mas nastavene...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #735
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    jak se děla prinscreen
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 77 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-12-2009, 08:56
  3. Rozměr displaye u Asus 63x
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:19