Původně odesláno od zuzkys
Ahoj, no tak mam uplne stejny problem,ale zaclo se to objevovat teprv nedavno,tak mam pocit ze to ma na triku zas nejaka aplikace....
kazdopadne vzdy pomuze soft reset....
ten gsm modul je vubec zahadny v tomhle asusu :/:?
Původně odesláno od zuzkys
Ahoj, no tak mam uplne stejny problem,ale zaclo se to objevovat teprv nedavno,tak mam pocit ze to ma na triku zas nejaka aplikace....
kazdopadne vzdy pomuze soft reset....
ten gsm modul je vubec zahadny v tomhle asusu :/:?
Odpovím si sám a možná tím odpovím i někomu dalšímuPůvodně odesláno od Bongo
Koupil jsem si ještě 2 GB kartu (menší v sunnysoftu skladem neměli
) a s její pomocí jsem upgradoval na WM6. A pretec 4 GB už funguje...
nemate nekdo tip, kde v Praze sehnat 4GB neSDHC miniSD kartu? Na webshopech co jsem nasel tak neni skladem.
Zvažuju jestli dát 4 GB non SDHC (která by s WM6 měla šlapat v poho) nebo s určitou mírou nejistoty koupit SDHC a upgradovat WM6 na posledni verzi
Stále marně hledám funkci budíku, to na ní u P535 zapomněli??
Na hlavní obrazovce ťukni na hodiny/datum, přepni na záložku připomenutí... a dál si snad poradíš
A já mám taky jeden dotaz - týká se stavové diody. Měla by nějak dávat najevo, že mám např. nepřečtenou sms? Podle mě jo, podle manuálu taky - měla by tuším červeně blikat, jenže skutečnost je jiná a dioda dál vesele bliká zelenou barvou) Kde je chyba?
Ahoj, mám trochu netradiční dotaz ohledně PDACHtěla bych vědět, jestli u ASUS p535 je možno odlišit volající různým vyzváněním a zda budík funguje i při vypnutém zařízení.
Díky za odpověď
Ano, ano.Původně odesláno od lshady
Podle me teda ne. Pro odlišení volajících vyzváněním musíš použít jiný kontakt list než ten vestavěný. Když PDA uplně vypneš, tak tě budík nezbudí. Ale pokud vypneš pouze telefonní část a zařízení necháš zaplé tak ano.Původně odesláno od Skipy
Možná trochu lama dotaz, ale ASUS P535 upragdnu na WM6cz jen tim, že stáhnu ten novej firmware co je na stránkách Asusu nebo musim stahnout este neco dalsiho? Dik za odpověď.
Když si dáš editaci kontaktu tak tam je položka vyzváněcí tón a mužeš si tam zvolit co chceš. Budík používám ze SPB Time, tam ta možnost je.Původně odesláno od mdkill
Klikni na hodiny a tam si mužeš dat 3 nezavisle budikyPůvodně odesláno od Chiquita_CZ
Musiš si dat čisla do kontakt listu pokud je budeš mit jen na sim karte tato možnost aby jsis mohl dat ke každemu čislu jine vyzvaneni zmizi.Původně odesláno od Skipy
a jsi si jistý, že to vzbudí při ÚPLNÉM vypnutí PDA? Ja jsem byl doteď přesvedčenej, že to principiálně neni možný. Vypneš PDA hlavním vypínačem - vypneš systém a jakýkoli soft nejede, tedy ani budík ...Původně odesláno od Skipy
při vypnutém telefonu - tj. při vypnutí GSM modulu P535ky bez problémů, to praktikuju taky
P535 nejde vypnou úplně, pokud se to tzv. vypne tlačítkem pro zapnutí/vypnutí tak PDA jen vypne displej a odpojí některý HW, ale veškeré spuštěné aplikace co jsou na pozadí běží. Pokud by P535 šlo vypnout úplně tak by po zapnutí OS nabíhal úplně od začátku, tak jako když uděláte softreset a nebo vyndáte zadní kryt a pak P535 zapnete.
Co by to neslo vypnout uplne, podrzis zapinatko, jako u skoro kazdeho pda...