Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 77 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1153

Téma: ASUS P535 - fotky displaye - žádost

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od bmk
    Zdravím všechny přítomné a rád bych se zeptal na jednu věc,která jaksi souvysí s univerzálností navigace Asus "pé535tky".a sice jestli se dá toto PDA použít kromě navigace v autě taky pro pěší navigaci.Nemyslím přímo na turistiku,ale třeba pro pěší chůzi měste.Určitě to je užitečná otázka pro všechny,co mají toto PDA a pojedou s ním na dovolenou,kde třeba ve Vídni nechají auto stát na okraji města před hotelem a vydají se do centra po vlastní ose.Nejde tak ani o to,aby je navigace dovedla do centra,do určitého bodu zájmu,ale aby tě navigace dovedla nazpět k místu,odkud si vyšel,jednoduše abysi nebloudil,mohl být v klidu a věděl,že aď budeš v jakékoliv části města,vždy tě to dovede k tvobě vytvořenému bodu zájmu,tedy zpět k autu.Dějuji předem za informace a protože se rozmýšlím nad koupí tohoto PDA budou pro mně vaše informace velmi cené.Díky... null
    To nezáleží na PDA, ale na SW té které navigace. Čistě teoreticky lze k popisovanému účelu použít jak autonavigace (pěší způsob) či další navigační systémy. Do tohoto PDA lze např. použít IGO, MIO, Smartmaps, GPS Tuner, atd. Vhodný pro chůzi po neznámém městě vidím GPS Tuner. Navíc k němu si lze vytvořit lerhce mapové podklady, a ne si je pořizovat za drahé peníze jako u jiných navigací. Stačí si sehnat mapu třeba Vídně v jpg. Pomocí kalibrátoru (na stránkách výrobce ke stažení zdarma) ji zkalibrovat, nahrát na kartu a ve Vídni ji pak použít pro pěší turistiku či návratu k zaparkovanému automobilu. Takže, na tomto PDA fungují takřka všechny GPS - limit je jen jeden - velikost paměti PDA, lépe řečeno karty miniSD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    192

    Citace Původně odesláno od woncha
    V zasade asi maji oba stejny tft QVGA displej (pro objasneni doporucuji google)
    LCD u PDAcka nepredpokladam. Myslim že tekutym krystalum by pichani perem nedelo dobre :-)
    Ale pravda techologie displeju nesleduju
    no já doteď myslel, že dotykový displej, je normální technologie LCD, na které je ještě "namontovaná" průhledná vodivá vrstva, vzduchová vrstva a pružná membrána, které se starají o vlastní dotykové ovládání spolu s příslušnou jednotkou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    8

    Cus mel bych dotaz jake programy by se hodily do Asusu mám tam zatím Win comandra ,tk creator a nevim co tam dat. Díky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od alesuu
    Cus mel bych dotaz jake programy by se hodily do Asusu mám tam zatím Win comandra ,tk creator a nevim co tam dat. Díky za odpovedi
    Já jsem velmi spokojený s programem SPB Shell. Pro zálohování a případnou obnovu systému je fajn SPB Backup. A pro čtení knih je dobrý Mobipocket. Když se dolejí české fonty, párádmě zobrazuje čárky i háčky. Pro nahrávání telefonních hovorů i jako diktafon se mi osvědčil Audio notes a pro ochranu důvěrných dat (kredirtky atd) je pak eWallet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155

    bmk bmk je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Franky52
    Citace Původně odesláno od bmk
    Zdravím všechny přítomné a rád bych se zeptal na jednu věc,která jaksi souvysí s univerzálností navigace Asus "pé535tky".a sice jestli se dá toto PDA použít kromě navigace v autě taky pro pěší navigaci.Nemyslím přímo na turistiku,ale třeba pro pěší chůzi měste.Určitě to je užitečná otázka pro všechny,co mají toto PDA a pojedou s ním na dovolenou,kde třeba ve Vídni nechají auto stát na okraji města před hotelem a vydají se do centra po vlastní ose.Nejde tak ani o to,aby je navigace dovedla do centra,do určitého bodu zájmu,ale aby tě navigace dovedla nazpět k místu,odkud si vyšel,jednoduše abysi nebloudil,mohl být v klidu a věděl,že aď budeš v jakékoliv části města,vždy tě to dovede k tvobě vytvořenému bodu zájmu,tedy zpět k autu.Dějuji předem za informace a protože se rozmýšlím nad koupí tohoto PDA budou pro mně vaše informace velmi cené.Díky... null
    To nezáleží na PDA, ale na SW té které navigace. Čistě teoreticky lze k popisovanému účelu použít jak autonavigace (pěší způsob) či další navigační systémy. Do tohoto PDA lze např. použít IGO, MIO, Smartmaps, GPS Tuner, atd. Vhodný pro chůzi po neznámém městě vidím GPS Tuner. Navíc k němu si lze vytvořit lerhce mapové podklady, a ne si je pořizovat za drahé peníze jako u jiných navigací. Stačí si sehnat mapu třeba Vídně v jpg. Pomocí kalibrátoru (na stránkách výrobce ke stažení zdarma) ji zkalibrovat, nahrát na kartu a ve Vídni ji pak použít pro pěší turistiku či návratu k zaparkovanému automobilu. Takže, na tomto PDA fungují takřka všechny GPS - limit je jen jeden - velikost paměti PDA, lépe řečeno karty miniSD.

    To je mi jasné,ale jde mi o tu STATICKOU NAVIGACI,která je vlastně pro navigaci pomalou rychlostí nepoužitelná.Spíš mně zajímá,jestli se dá také vypnout.Já jako profesionální řidič si stejně ještě koupím externí přijímač,protože je citlivější a přesnější než vestavěný modul v PDA.Takže v praxi to bude vypadat tak,že v autě budu používat samotný přijímaš a venku v neznámém prostředí mimo auto PDA.Proto potřebuju mít tu statickou navigaci vypnutou.A ještě bych se chtěl v této souvyslosti zeptat,zda je po stránce ovládání v PDA složité přepínat mezi jedotlivými satelitními přijímači,mám na mysli vestavěným a externím a zda to nějak nezatěžuje,nebo nepoškozuje SW v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od bmk
    To je mi jasné,ale jde mi o tu STATICKOU NAVIGACI,která je vlastně pro navigaci pomalou rychlostí nepoužitelná.Spíš mně zajímá,jestli se dá také vypnout.Já jako profesionální řidič si stejně ještě koupím externí přijímač,protože je citlivější a přesnější než vestavěný modul v PDA.Takže v praxi to bude vypadat tak,že v autě budu používat samotný přijímaš a venku v neznámém prostředí mimo auto PDA.Proto potřebuju mít tu statickou navigaci vypnutou.A ještě bych se chtěl v této souvyslosti zeptat,zda je po stránce ovládání v PDA složité přepínat mezi jedotlivými satelitními přijímači,mám na mysli vestavěným a externím a zda to nějak nezatěžuje,nebo nepoškozuje SW v PDA.
    Staticka navigacia na P535 sa da vypnut, je na to niekolko utilit, ja pouzivam "MMSirfSetup".
    Prepinanie medzi GPS urobis zmenou portu v navigacnom programe, čize by to nemalo nic ovplyvnovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    48

    Tak mam zase problemecek,kdyz odeslu SMS,tak to dotycnemu ukaze cas odelsani o hodinu mene nez jsem ji ve skutecnosti poslal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od DrU2
    Tak mam zase problemecek,kdyz odeslu SMS,tak to dotycnemu ukaze cas odelsani o hodinu mene nez jsem ji ve skutecnosti poslal.
    Tak to asi dela ten telefon prijemce!!!

    Ale ted neco jineho zase s smskama. Stava se vam nekomu,ze kdyz pisete sms,tak ze vam to blbe pocita pocet zprav do kterych bude text rozdelen?Mam napsano 172 znaku a pravo mi to v zavorce hlasi,ze to rozdeli do 3 zprav.Ale do kolika to rozdeli,to skutecne nevim.

    Jeste neco,vite nekdo ,jak spravne nastavit MMSky pro T-mobile??

    Dekuji vsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    No jestli pises smsky i s diakritikou, tak ti bude bohuzel napsanych znaku pribyvat aniz bys napsal pocetne vic pismen...zalezi ale jakou mas romku a jestli pozuzivas t9.
    MMS stejne jako pripojeni by ti mel Asus nastavit automaticky v polozce nastaveni/ Pripojeni/ Nastaveni site/ - vybrat operatore a je to...

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    na alza.cz jsem nasel P535 v bile verzi: odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161

    bmk bmk je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    118

    Chtěl bych se ještě majitelů zeptat jak je to stelefonováním,respektive s přijímáním hovorů???Musí být zapnuté,nebo se ozve zvonění i když jej zrovna pro práci nepoužíváte a je vypnutý??,Díky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    12

    Ano, samozřejmě. I při vypnutém přístroji vyskočí dialog o příchozím hovoru
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    48

    Ví někdo,jak nastavit GPSko pro TomToma?
    V manualu sem nenasel ani obecne nastaveni.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Změnit předvolby -> Zobrazit stav GPS -> Konfigurovat

    Vybrat: Jiná NMEA GPS
    rychlost: 4800
    Port: asi GPS device
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od t.prochazka
    Změnit předvolby -> Zobrazit stav GPS -> Konfigurovat

    Vybrat: Jiná NMEA GPS
    rychlost: 4800
    Port: asi GPS device
    No v nastaveni GPS na kartě programy je jich víc COMy(1-9) , GPD(1-9) na kartě hardware jde taky vybrat z toh samého,ale to je asi pro externí přijímač.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 77 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-12-2009, 08:56
  3. Rozměr displaye u Asus 63x
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:19