Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Pomoc !! špatný firmware

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    Nevíte někdo co s MDA Compact II kou, když se mi podařílo do ní přehrát špatnej firmware a nyní je telefon mrtvej? Při pokusu zapnutí jenom problikne. Není nějaká šance tam dát správnej firm třeba přes SD kartu? Díky za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    a dostaneš se do bootu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Podívej se na forum.xda-developers.com, jistě tam najdeš sekci ke svému přístroji a jak se dostat do boot-loaderu a nahrát správnou ROM a pokud dáš dotaz, jistě ti rádi pomohou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    a dostaneš se do bootu?
    No do bootu se dostanu (prouzkovany displej myslim) ale nevim co dal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od cosinusx
    Podívej se na forum.xda-developers.com, jistě tam najdeš sekci ke svému přístroji a jak se dostat do boot-loaderu a nahrát správnou ROM a pokud dáš dotaz, jistě ti rádi pomohou.

    díky zkusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    A když jsi v bootu, tak jen připojit USB kabel a spustit ROM update utility.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od cosinusx
    A když jsi v bootu, tak jen připojit USB kabel a spustit ROM update utility.

    ...jo zapoměl jsem říct, že vlastně když to připojím na USB tak to nejde. Boot se rozsvítí pouze na nabíječce. A zkoušel jsem to ještě připojit na zdvojený USB kabel tj. ze dvou na jedno usb kvůli proudu a nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-02-2008, 14:12
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 19:24
  3. špatný flash MDA Pro
    Od szoustal_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 20:53
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 11:28
  5. Špatný zvuk
    Od petr kafka v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 19:19