Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Orions: Legend of Wizards

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Narazil jsem na tuhle nádhernou hru.



    Oficiální stránky jsou zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jo-jo, tuhle hru již hraji asi tři týdny a je to naprosto super. Jsem u toho schopný strávit i 3 hodiny denně. Je to fakt super zábava - jedna z nejlepších her (podle mě) :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od atomion
    Jo-jo, tuhle hru již hraji asi tři týdny a je to naprosto super. Jsem u toho schopný strávit i 3 hodiny denně. Je to fakt super zábava - jedna z nejlepších her (podle mě) :yes: :yes: :yes:
    Nějak nejsem schopnej vyhrát bitvu. Jestli jsem to dobře pochopil tak během bitvy získávám body k jednotlivým školám a za ně můžu vyvolávat potvory a další kouzla. Ale nechápu, jak třeba hned na začátku kampaně protihráč vyvolá potvoru za 15 bodů, když má třeba jen 4. Já můžu vyvolávat jenom základní kouzla na který nepotřebuju body a i když body v dané škole mám, tak potvoru stejně nevyvolám Nebo jsem špatně pochopil herní systém? Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Když vidíš tu kartičku bojovníka tak vlevo nahoře máš druh "země" jakou potřebuješ, vpravo nahoře máš cenu kolik zemí potřebuješ na vyvolání, vpravo dole je počet zbývajících životů bojovníka a vlevo dole je útok bojovníka. Na webu viz podpis chystám recenzi této hry a tam by mělo být vše popsané!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Tak to už se na ní moc těším Myslím, že tahle hra stojí za pořádnou recenzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak tohle vypada hodne dobre. Uz bych si konecne mel poridit nejake to PDA )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    24

    MoreGames vydal expansion pack "The Second Age". Podle infa na stránkách bude obsahovat spoustu vylepšení.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tahle hra nema chybu! Chytlo me to zatim asi nejvic ze vsech her na PDA ... a ten skvelej midi doprovod!! Mlask

    Bohuzel jsem odkazany jen na dual, protoze v kampani nemohu dokoncit tah PDA zamrzne (wm6)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Muze to byt nedostatkem pameti, tahle hra je hrozny zrout. Dela ti to i kdyz zkusis hrat na nejmensi mape? Ja z techto duvodu muzu hrat jen male mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    bohuzel to same i pri nejmensi mape.

    Hlavne pokud by to bylo velikosti mapy, tak by se ta hra zasekla driv, ne? Nebo ze by si ukladal tolik informaci po kazdym tahu? Co to presne dela tobe? Jinak me kdyz to vytuhne, tak jenom obraz - hudba hraje dal, ale nic se nepohne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Me to pri nedostatku pameti proste spadne, instantne se to vypne. Velke mapy mi to delaji bud hned nebo prakticky pokazde kdyz na neco kliknu. Stredni nahodne nekdy hned pri nacitani nebo treba az po trech tazich.

    Btw, funguje ti alespon duel, ta kampan je stejne na <|>
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    jojo duel funguje ten je skvelej
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    15

    v klasicke hre mi to dela taky to same, nemuzu odehrat prvni tah v kampani, vzdy se kousne.. dnes jsem zkusil datadisk a ten jede naprosto v pohode na stejne konfiguraci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    musel sem flashovat a pak to slo. Mam taky datadisk, ale predtim to neslo ani s tim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    hmm... rovnaky problem.. origos hra sa sekne pri loadvani.. duel je ale funkcny... a datadisk slape v pohode....

    takze je to chyba v hre
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini nebo Legend
    Od sawy v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 23:44
  2. Shadow of legend - MORPG verze pro PDA
    Od Falty_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 18:16
  3. Tomb Raider Legend
    Od platon v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 18:20
  4. GPS Garmin eTrex Legend
    Od Standa_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 23:52
  5. Acer n30 a eTrex Legend C
    Od freeman_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2005, 14:23