Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Odemčení Qtek 8310 po upgrade ROM na 2.5...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Zdravím, mám Qtek 8310, na kterém jsem měl starou ROM, telefon se mi celkem (po malých problémech) podařilo odemknout.

    Nyní jsem upgradoval na novou ROM 2.5....., ale poté už se mi nedaří přístroj odemknout.
    Jen pro úplnost celý postup - pomocí regeditSTG.exe změna v registrech HK LM-Security-Policies-Policies ..01 z 2 na1, ..05 z 16na 40, ...17 z 128 na 144 pak pomocí SDA_ApplicationUnlock.exe přes ActiveSync odemkknout a provést HR - Příslušenství - Vymazat paměť - 1234 a OK

    ...a nic.

    Neví někdo kde může být zakopán pes?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    chyba je v tom posledním"a provést HR - Příslušenství - Vymazat paměť - 1234 a OK" tady tímhle krokem zařízení zase zamkneš...



    musíš provést reset a to je vypnout a zapnout........
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Ježíši, já jsem v..!!!

    Moooc díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Nemužu odemknout Qtek 8310 jdu do registu pak chci zmenit HKEY_LOCAL_MACHINE/Security/Policies/Policies/00001001
    Value data: změnit hodnotu z 2 na 1 a napise mi to Chybu (Unable to perform this operation ?) pomuzete mi nekdo co stim? verze rom 2.0.9.0 OPERATOR 2.5.322.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A menis to tim zminovanym registry editorem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Už jsem na to přišel dělal jsem to špatným registrem Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310
    Od Venca Černík v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 14:01
  2. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 20:33
  3. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 21:08