Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Český návod - Treo 750v

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Má prosím někdo k Treo 750v český návod?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Mohl by mi někdo poradit jak udělat na Treo 750v HR ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Miroslav Nezbeda
    Mohl by mi někdo poradit jak udělat na Treo 750v HR ?
    podrz cervene sluchatko a reset ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Kde najdu reset?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Pod krytkou pametove karty. Pri vodorovnem drzeni Trea s pohledem pod krytku je to levy spodni roh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Díky za rady.Asi mi odešel dotykový displej.Po HR naběhne křížek na který mám klepnout a nic se neděje.A to jsem kvůli tomu ten HR dělal.Je to možné nějak rozchodit mimo opravny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    A nenalepoval jste na displej ochrannou folii? Obcas k tomu co popisujete dojde po nalepeni tuzsi folie.
    Projistotu - pokud si na nalepeni folie nepamatujete a nevite zda ji nalepil prodejce, nic se radeji odlepovat nesnazte.
    Paklize nebyla zadna folie nalepena a po opakovanem HR nebude mozno displej zkalibrovat, zarizeni reklamujte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Folii jsem nelepil,takže je na řadě reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Jeste se jenom projistotu ujistim:

    - tapnete stylusem na onen kalibracni krizek, a displej vubec nereaguje a duvod proc jste provadel HR byl ze displej nereagoval... ?

    Jestlize je tomu tak, doporucuji servis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Ano,v podstatě je to tak.Displej začal reagovat třeba až po nějakém čase.Myslel jsem,ze se tam něco kouše.Proto HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus HR ještě jednou dvakrát, klidně po sobě. A ta kalibrace - nechce to jen ťuknout na křížek, zkus stylus na displeji podržet krapet déle, ne jako když si sáhneš na horká kamna.
    Pokud to nepomůže, pak je to HW chyba a musíš reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Udělal jsem to přesně podletvého návodu.Nic.Je ale zajímavé,že když se tam objeví obrazovka před tou s křížkem,tak to na ťuknutí normálně do té obrazovky s kalibrací přeskočí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Dneska se to jednou rozběhlo a znovu dispej nereaguje.Prodejce Palmpc mi ho nevymění.Kašlu na něj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Jakou tam mas verzi ROM? Jestli mas nejakou starsi, zkus udelat update na verzi 1.16, zatim jej ale lze delat pouze z pamet.karty ale je to pomerne snadny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Miroslav Nezbeda:

    - smim vedet proc Ti prodejce nechce dany kus reklamovat?

    Paklize splnujes vsechny podminky pro prijeti zarizeni do reklamace, nemuze to odmitnout. Paklize tak cini, neni neco vporadku a mel by jsi podat stiznost u COI.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LG KS20 - český návod
    Od orion_ce4you v sekci KS20
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 16:20
  2. HTC S 710 VOX - český návod
    Od medikmj v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 18:13
  3. Český návod Qtek 9090
    Od Oktavia v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 20:44
  4. Český návod na QTEK 9100
    Od DrazekV v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-02-2006, 21:25
  5. Český návod na MDA Compact.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-03-2005, 09:20