Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 95

Téma: Hlášení umístění radarů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    V iGO pro MIO710 je tlačítko "Add Camera" pro přidání umístění radurů do navigace. Má někdo potřebné soubory a jejich umístění pro iGO v PDA? Data pro hlavní obrazovku mám, ale nefunguje přidání konkrátního místa radaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    možná trochu blbá otázka ale máš iGO 2006 SE beta? a jakou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Testoval jsem iGO 2006 Dec 20 2006 (pozor, starsi verze tuto fci nemusi podporovat) na WM6 a ok (tedy zatim jen ukazani POI na mape, nemam jeste GPS modul, snad zitra :-)

    nasledujici zkompilovany soubor speedcam.spdb umisti do podadresare \POI\speedcam\, ktery je umisten ve slozce s IGO (u me \Storage Card\iGO\POI\speedcam\ -- takze kompletni cesta k nemu bude \Storage Card\iGO\POI\speedcam\speedcam.spdb ) a enjoy

    Kdyby to neslo, tak speedcam.spdb smaz a vloz tam druhy prilozeny soubor .txt - kdyby ani to neslo, tak dej vedet do fora, je mozne ze cesta bude jina.

    Pokud ovsem vase iGO neumi ulozit speedcam, tak tuto funkci nepodporuje. Radary lze sice nejak, pracne, pridat do POI, ale iGo na ne pak neupozorni a to je celkem k nicemu.

    Ja na cestu prisel tak, ze jsem pridal v iGo cam a kouknul, kde si to vygenerovalo data, z toho jsem usoudil, kam mam umistit .txt soubor, k ktereho si iGo vygeneruje .spdb :-)

    Jeste si necham poradit, jak updatovat program iGO aka MyGuide v SilverGuide, je tam tusim WM4.2 a SilverGuide nekdy z 10/2006, poradil by mi nekdo, co to udela?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    Testoval jsem umisteni radaru, ale v nekolika pripadech mi to hlasilo radar, ktery tam vsak nebyl, odkud je vzana databaze?Jsou to i moobilni radary nebo mista kde se nejvice meri,potom by to vysvetlovalo situaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    jj přesně tak. Jsou tam radary jak stacionární, průjezdový, kamery na semaforech tak i mobilní- tudíž místa kde se často vyskytujou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    je to převzaté z POI.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    jsou tam všecdhny radary, včetně mobilnách a ty tam být samozřejmě nemusejí... Jsou to jen obvyklá místa, kde stojí...

    hlásí vám to i nějak akusticky nebo jen ikonka na mapě?

    pokud akusticky, tak bych potřeboval vědět, jakou verzi přesně máte a jak jste to udělali, protože u mě to mlčí...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Funguje to, ale musí být v nastavení zapnuto "aktivovat kamery". Pokud jsou radary vidět na mapě, mělo by to fungovat. Ja mám iGO2006SE beta verze a je OK. Občas se mi při navigaci samovolně přepne zobrazení na letecké. Neví někdo co s tím?

    Edo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Ještě jedno upozornění. V txt souboru by měl být každý radar na samostatném řádku. Pokud jsou za sebou nechce to fungovat.
    Ještě dotaz nejen pro vás. Má někdo radary pro Slovensko? Mám rovněž radary pro větší část evropy, ale txt soubor má kolem 370 kB. Pokud má někdo zájem můžu zaslat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nějak to nejsem schopen nalézt, ale kde přesně se dá zapnout upozornění na radary?

    // EDIT: Obecné / Upozornění / a poté nastavit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Kamery se aktivují v Nastavení/obecné/Alerts/Aktivovat kamery, je to až na konci stránky - šipkou až dolů.

    Edo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Pozor toto nastavení je aktivní až po nalezení polohy GPSkou. Proc je tomu tak netusim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    dá sa nastavit igo tak že bude zvukovo hlásiť radary aj pri vypnutej hlasovej navigacii dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    opravujemnie pri uplne vypnutej hlasovej ale pri nastavení v zvuk-plná hlasova ,stiahnutáý hlas a polovica klavesy dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Radek Pokorný
    Pozor toto nastavení je aktivní až po nalezení polohy GPSkou. Proc je tomu tak netusim...
    Je to kvoli Svajciarsku ak iGO zistí po spusteni,ze aktualna poloha,alebo posledna poloha pri predchadzajucom vypnuti je na uzemi CH,tak tato volba ostane inaktivna.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opravdu v Nemecku berou policajti navigace s POI radaru ?
    Od vladas_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 19:58
  2. Změna hlášení během navigace
    Od kokoskokos v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 21-04-2007, 19:34