Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 95

Téma: Hlášení umístění radarů

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Nevím, jaké je u TT, ale přijde mi adekvátní... Lepší tohle, než pak vysvětlovat, že jsem opravdu jel 50...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    Změnit nejde. Co mě ale vadí víc je upozorňování na semafory. Když se to nastaví jen na překročení rychlosti tak to vlastně skoro nikdy neupozorní, protože víc jak 50 jedu málokdy no a když je to nastavený na plný upozorňování tak po hodině jízdy po Praze toho pípání mám ažaž. Chtělo by to nějakýho šikulu, kterej by si s tim pohrál.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Je tam větší část Evropy včetně CZ
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od eduardb
    Je tam větší část Evropy včetně CZ
    Vyzkoušeno na trase Brno, Praha, Plzeň, Regensburg, Mnichov. U nás je trochu zmatek s některými blízko umístěnými radary a úsekovými radary:
    když to počítá průměrnou rychlost třeba na magistrále, tak to chytí v dosahu i radar na příčné nebo souběžné silnici a je po prdeli :-(.
    V Německu je těch radarů nějak míň, ale oznámilo to všechny na 10 m přesně a na jednom sjezdu i měřili :-))).
    Jinak ještě k signalizaci max.povolené rychlosti u nás katastrofa, např. D1 má 90. V Německu úspěšnost víc jak 95%.
    Taky by se Teleatlas mohl věnovat i ČR
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Citace Původně odesláno od eduardb
    Je tam větší část Evropy včetně CZ
    Můžu se zeptat, zda do "větší části evropy" patří i Chorvatsko, Slovinsko a Rakousko?
    Případně kde by se dali radary pro Chorvatsko stáhnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    45

    a ja se muzu zeptat, odkud ten soubor je puvodem???
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    http://www.w-lantech.hu/speedcam/

    nevim, jestli to neni odtud.hledej nekde na strane 4 teto diskuze
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Ach jo,koukam ze vsem tojde,alemene((!Kammam prosim vas nahrat ty Poi? Nemam nikde viGO zadnou takovou slozku! GRRR! iGO mm nahranena flash diskua od tama nainstalovanenaPDA ASUS 639.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    ... a co máš za verzi iGO. Speedcam jdou pouze v iGO 2006 SE beta a nebo iGO+
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Ahano asi mam nejakou starsi,protoze to tam nevidim a kdyz dam info o programu tak pise ze je z 25 dubna 2006. Nevis nahodou jak zmenit skin igo na ny jine jak se pise v predchozim tematu?? Porad neco nekam kopiruji a nic se nedeje ((((
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    ... no to bude stejnej problém. Ty skiny jsou na iGO+
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    A nevis kdebych to sehnal??? Potrebuji to sosnout ))!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    nějakou dobu jsem nebyl u počítače, takže společná odpověď na dotazy. Soubor txt pro Evropu je z iGO2006 SE beta doplněn o české radary z POI.CZ. Zda jsou tam i radary V Chorvatsku jsem nezjišťoval. Chce to převést do xml formátu a pak je to vidět v EARTGOOGL-u. Převodník který mám já mi nějak nefunguje, takže bych uvítal jestli někdo má nějaký fungující.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Tohle by vám taky mohlo pomoci: http://www.wbuilder.eu/radary.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    23

    Nejlíp rozdělené radary jsem zatím našel tady vč. výše dotazovaného Chorvatska, Slovinska a Rakouska.

    Já to nakonec udělal tak, že mám každý stát a kategorii radarů (stacionární, úsekové ...) v samostatném TXT souboru v adresáři POI/SPEEDCAM. To kvůli upgradu. Když upgraduju radary, tak ze stejného zdroje, nahradím TXT soubor novější verzí, smažu soubor SPEEDCAM.SPDB. Ten se při dalším spuštění vytvoří znovu a fungujou tak taky všechny úpravy, uložené ve SPEEDCAMUPDATES.SPUD, vč. doplnění směru, případně změn typu radaru, nebo jejich umístění.
    Kdyby někdo znal možnost, jak soubor .SPUD upravovat v PC, byl bych velmi povděčen. Jak jezdím, tak si postupně upravuju radary kde je potkám a občas by se hodilo do toho zasáhnout
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opravdu v Nemecku berou policajti navigace s POI radaru ?
    Od vladas_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 18:58
  2. Změna hlášení během navigace
    Od kokoskokos v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 21-04-2007, 18:34