Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 95

Téma: Hlášení umístění radarů

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Na adrese http://www.w-lantech.hu/speedcam/ som nasiel madarske radary, daju sa vyexportovat ako TXT subor cez schranku, idem skusit, ci to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Údaje z excel souboru se dají po jednotlivých buňkách zkopírovat a vložit do txt souboru (pokud toho není moc, jinak je to mravenčí práce). Spíš by mně zajímalo jak dostat ty údaje s updat, resp. txt souboru do toho editačního souboru, kvůli vytřídění a vymyzání duplicit. Poradí někdo?
    Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    26

    V txt souboru jsou data uložena ve formátu podobném csv, pouze oddělené čárkami místo středníkem. Tzn., že není problém přímo tento soubor do nebo z Excelu přímo importovat/exportovat. Pouze je třeba jako oddělovací znak nastavit čárku. V Excelu si uděláš co potřebuješ a zase to ve stejném formátu (t.j. s čárkami) uložíš jako txt soubor.

    to pugzley: Nebylo by snadnější vytvářet tu databázi přímo v tom txt? Lépe by se to pak spojovalo a přenášelo.

    Edit: To editační makro jsem nezkoušel, přečetl jsem si to až později, takže jsem tě možná úplně nepochopil a je to z mé strany možná trochu mimo mísu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Pre mna by to urcite jednoduchsie nebolo, lebo zatial su tam len POI co som SAM zadaval priamo v PDA. Zial, zatial nikto neprispel svojimi POI z SK, takze dovtedy to musi stacit a je podla mna len otazka casu, pokial sa neobjavi nejaky easy konvertor... Pokial to potrebujete dostat do nejakeho ineho formatu, tak to necham na vas, mne sa s tym babrat zatial nechce... V IGO to zarucene funguje a TomToma nemam, takze odo mna export do *.ov2 necakajte, nedokazem to odskusat. Nehovoriac o tom, ze netusim ako sa bude TT spravat pri svojom mizernom pokryti (v SK), ked bude radar na ceste, ktoru TT nema, pripadne bude cesta 50m vedla... (TT ma ine mapove podklady ako IGO). Najlepsie by to bolo zadavat na poi.cz, tam vsak nie je moznost prehliadat body na mape (je tam len cz), teda zase slepa cesta....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    26

    OK, zkoušel jsem to makro a je to dobrá věc, lze ho použít i pro vytvoření txt souboru, takže žádný problém.
    Tvoje radary v txt soboru přikládám. Každý si je může připojit k těm svým.

    http://rapidshare.com/files/26169220/speedcameras.txt.html

    Nemohu to odzkoušet v reálu, ale na mapě je vidím. Takže bych uvítal aby mi někdo dal echo, jestli jsou OK. Snažil jsem se dodržet i typy, směrovost, atp.

    Jinak díky za ně, taky tam k vám občas jezdím. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    To Excelovské makro na editaci POI bodů je dobré, když je máte ve formátu GPX. Pak se dají i zobrazit v EartGOOGL-u. Bohužel to nefunguje ze souborů SpeedcamUpdates.spud. Nemá někdo konvertor z txt souboru do GPX?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    26

    Kdo trochu vládne VB, tak si to snadno do toho excelu doplní - iport/export z/do txt.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Ahoj, jak poznám, že POI na radary fungují...? Jsou nějak vidět, ikdyž mám jen aktivní GPS a nepohybuji se...Nebo se zobrazí až při průjezdu...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    26

    Ano, jsou vidět jako inkonky (něco jako foťák) v mapě. Při simulaci ale radary nehlásí, jenom je ukazu je v mapě (ty ikonky). Hlásí je až v reálu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Nemáte někdo aktuální speedcameras.txt pro IGO...?THXops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    ....si je stáhni na www.poi.cz dej sloučení kategorii, vyber .txt a radary a to pak nahraj do iGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    THX.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    no jo , ale nepremaze to pak ty original evropske?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    No jasně že přemaže. V tom případě si otevřeš jeden jak druhej .txt a ty český tam přikopíruješ..... a pak natáhneš do iGO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    to je to hlaseni pokazde tak kravske, anebo se da navolit neco inteligentniho, viz treba tomtom?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opravdu v Nemecku berou policajti navigace s POI radaru ?
    Od vladas_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 18:58
  2. Změna hlášení během navigace
    Od kokoskokos v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 21-04-2007, 18:34