Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 95

Téma: Hlášení umístění radarů

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    oltcit: a trošku mimo otázka..... ikonka TMC se mi zobrazí taky až po nalezení TMC receiveru????? protože na svym PDA jí nemam, pak jsem to zkoušel ještě jednou vedle na jinym PDA tam TMC ikonka normálně je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    To bucci: moc vseobecny dotaz,TMC nemam,nevim,ale zobrazovanie tlacitka TMC ,s aktualnym stavom na screene sa da "dotunit" ako i ine veci.;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    jo, ale já to tllačítko nemam ani v menu nastavení GPS (je tam detekce, konfigurace, a třetí tl. dole má bejt TMC, to tam nemam...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Funguje hlaseni o radarech i v rezimu simulace? Na mape jsou videt, ale zaden ton. Pri tapnuti na display se zobrazi okenko se vzdalenosti (semafor apod.). Tot vse.

    Jeste bych se chtel zeptat, zda nekdo nemate, prosim, aktualne zkonvertovane a funkcni radary z poi.cz pro iGO. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    V simulaci hlášení nefunguje. Jen se zobrazujou ikonky. Co se týče souboru. Tak si na POI.CZ stáhni přez sloučení radary ve formátu pro iGO v .txt . Ten pak nahraj do speedkam a po spuštění iGO si to už samo nainstaluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Diky, to slucovani jsem tam nevidel. Myslel jsem, ze je potreba soubor jeste konvertovat.

    Jeste by me zajimalo, jak docilit, aby se puvodni radary nehadaly (nebyly napr. dvojmo) s radary z poi.cz, protoze ikdyz smazu speedcameras.txt i speedcam.spdb, tak se soubor speedcam.spdb vygeneruje znovu. Zeby primo z poi obsazene v mape?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    nene Ten .spbd soubor se vygeneruje z toho .txt Tudíž já aby to nebylo dvojmo (a zbytečně ) jsem to z POI odtsranil. Pak už to ukazuje jen z toho speedcam. Je to v podstatě to samý akorát POI neumí pípat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Asi jsem delal chybu, nebot ve slozce speedcam jsem mel jeste nejaky soubor speedcamOLD.txt (nebo tak nejak). Po kompletnim vymazani tehle slozky a nakopirovani noveho speedcam.txt to vypada OK. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Mám téměř celou Evropu včetně relativně nového upgrade českých. Pokud se jedná o pár nových, dají se dopsat i ručně.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    v tom přiloženém souboru, jak jsem ho před chvíli přidal, jsou na konci, ale je toho několik stránek
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    je tam aj slovensko
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    bohužel Slovensko v předloženém souboru není. Taky ho sháním. Kdyby ho někdo mohl poskytnout budu rád.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Kedze som nikde nenasiel radary pre Slovensko, pokusim sa nejako zacat a vytvarat nejake sam.
    Pouzivam IGO 2006 + a rocne najazdim cca 40 - 50 tisic a poznam dost miest, kde sa schovavaju nase zabky zelene. Kedze pre SK je pouzitelny pre PDA zatial len IGO (TomTom ma veeeelmi mizerne pokrytie), vytvaram vlastnu databazu, snad sa niekto casom prida.
    Po pridani radaru (ov) a zatvoreni IGO sa v /igo/poi/speedcam vytvori subor s nazvom "SpeedcamUpdates.spud" s mnou updatovanymi radarmi.
    Trochu som patral po inete a nasiel som na gpspassion excelovske makro, ktore dokaze tento subor otvorit, editovat, ulozit naspat do SpeedcamUpdates.spud alebo do *.kml.
    Takze sa s vami zatial podelim o tieto subory, skuste to, ci to u vas funguje, pripadne pridajte aj vy nejake radary a postrehy.
    Vsetky 3 subory musia byt v rovnakom dir! Funguje to len v MS excel, v OO nefunguje. Treba mat povolene makra.
    Instalacia - nakopirovat SpeedcamUpdates.spud do /igo/poi/speedcam , zapnut upozornovanie na radary v Nastavenia - Vseobecne - Upozornenia - Povolit bezpecnostne kamery. Toto menu sa zobrazi len pri fixnutom GPS, bez GPS sa nezobrazi!
    Zip obsahuje makro na upravu suboru a mojich 87 POI s prislusnikmi. Vacsinou su POI z Bratislavy, ale je tam aj par mimobratislavskych. Podelte sa so mnou prosim o skusenosti, ci to funguje a pripadne mi poslite vasu databazu, nech sa to nejako pohne dopredu.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    8

    Caues
    Tak teraz v tom mam menej jasno. Aky je rozdiel medzi subormi s priponou SPDB a SPUD? Je to tak ze SPDB je databaza radarov a SPUD ho updatuje?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    SpeedcamUpdates.spud sa ti vytvori, pokial si klikas radary v IGO sam.... SPDB sa ti vytvori, pokial tam nahras TXT alebo XML. Nakolko som ale neprisiel na to, ako JEDNODUCHO vyexportovat TXT alebo XML z toho exceloveho makra, tak ponukam samotny SpeedcamUpdates.spud , ktory tam staci nakopcit a ide sa... Snad sa najde niekto, kto ovlada dostatocne dobre excel a nejaky export spravi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opravdu v Nemecku berou policajti navigace s POI radaru ?
    Od vladas_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 19:58
  2. Změna hlášení během navigace
    Od kokoskokos v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 21-04-2007, 19:34