Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: WM 2003 - nelze načíst SD karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    26

    Ahoj, flashnul jsem si MDA I. na WM 2003 a moji SD kartu 512 MB od PQI nenašel. Běžně jsem ji používal na PPC 2002 a nebyly žádné problémy. Vyzkoušel jsem ji ještě v Eurotelu v MDA II. a taky nešla. Systém vůbec nereaguje na její přítomnost. Když sem se zeptal, kde je chyba, nevěděli(
    Nevíte v čem je problém? Jestli v kartě nebo v softwaru??
    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste sehnat jeste nejake jine zarizeni, ve kterem to otestujete. Pokud jste z Prahy, nabizim pomoc. Pripadne sehnat redukci a testnout ji v notebooku.

    Jo, a muzete tez zkusit ocistit kontakty, obcas to pomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    26

    Ještě jsem zapomněl napsat, že když sem si ukuchtil ROM na Yorchu tak kartu taky nemohl načíst (stejně jako s WM 2003). V nastavení to píše vždy že Storage Card není nainstalována. Po flashnutí hotové ROMky od XDA-developers 3.17 (podle odkazu pana Zdena na korf.me.cz) SD karta běžela zase normálně.
    Jinak je SD karta v pořádku.
    Myslím, že MDA II. je testovaná jen na SD kartu MAXIMÁLNĚ o velikosti 256 MB a větší přečíst neumí.......nebo umí jen značkové karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tak se mi stalo to samý ... :-( A moje postřehy jsou tyto: Mám značkovou SD SanDisk 256 MB. Ve většině ROMek vidět je, ne ovšem v tý Siemensí 30.09 ... :-( Zkoušel jsem jak čistou, tak ukuchtěnou u Lumpiho. Má někdo podobný zkušenosti ?? Že by tam fakt nebyla podpora takhle velkejch karet ??? Dost by mě to mrzelo, protože jinak mi Siemensí romka připadá super ....

    P.S. mám odzkoušeno že v ROMce T-Mobile US 4.00.16 to vidí kartu bez problémů, kdyby to někomu pomohlo ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Ha ... Něco je špatně ... Těď jsem tam flashnul zpátky 4.00.16 a kartu to nevidí .... co se to děje ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Seifert
    Tak se mi stalo to samý ... :-( A moje postřehy jsou tyto: Mám značkovou SD SanDisk 256 MB. Ve většině ROMek vidět je, ne ovšem v tý Siemensí 30.09 ... :-( Zkoušel jsem jak čistou, tak ukuchtěnou u Lumpiho. Má někdo podobný zkušenosti ?? Že by tam fakt nebyla podpora takhle velkejch karet ??? Dost by mě to mrzelo, protože jinak mi Siemensí romka připadá super ....

    P.S. mám odzkoušeno že v ROMce T-Mobile US 4.00.16 to vidí kartu bez problémů, kdyby to někomu pomohlo ....
    Tam snad musí chybět nějakej soubor na instalaci některých velkých karet. Škoda, tak sem se radoval z A 30.09, ale bez karty je mi tato ROMka na h...o
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    26

    Osobně jsem teď spokojen s ROMkou 3.17 verze 1.2. Karta 512MB zobrazena a systém šlape bez problémů....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    No jo, ale mě to předtím s tou 4.00.16 fungovalo bez problémů a teď najednou ne ... to je přinejmenším zvláštní ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tak už jsem problém odstranil ... Musí se naformátovat karta v MDA a pak už vidět je ... A naformátuje jí to jenom tak, že se na ní nahraje image ROMky a pak se to strčí do MDA. Ono to napíše, že karta obsahuje neznámý formát souborů a jestli jí má naformátovat ... Pak už je to OK ... Momentálně tam mám tu 30.09 ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Jak jsem jiz jednou na podobne diskuzi psal, zkuste jit do bootloaderu, ulozit na SD ROMku. Vsadim se, ze ji bootloader nalezne, po ulozeni ROM na SD provedte HW reset a karta by mela fungovat. Aleson me to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 9100 nechce se načíst
    Od Spike9 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 18:36
  2. nelze načíst větší soubor na SD kartu
    Od Mrkolouch v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-05-2007, 20:48
  3. Paměťová karta-nelze číst a psát ve čtečce
    Od Onygzz v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-02-2007, 18:48
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-02-2006, 20:52