Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Inet GPRS sharing cez WIFI/BTooth

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Neviem 1 vec. Mam 2PDA - Artemis/Orbit a Universal. Obe podpotuju wifi, bt, gprs. Potrebujem sa vsak z artemisu pripajat na inet cez Universal (kvoli predplatenym minutam ..... (tmob UK web'n'walk - 2GB/mesiac) cize predstavujem si to nejak tak ze sa pripojim unim na inet-cez GPRS, spustim wifinu a artemis sa nanho nahlasi. Ako ju nastavim? Wifinu v Unim a v Artemisovi.

    Skusal som to vselibarzjak aj cez BT, ani bohovi to neviem nastavit. poradte niekto plz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    nikto neporadi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    na tom artemisu si vytvor pres BT manazera dial up profil do universala a vytacej cislo *99#...jinak blize tu: Nastaveni netu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    dik za radu ale skusal som. nejde mi to
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ono to nejni tak uplne jednoduchy a predpoklada to trochu zkusenosti, ale podle toho navodu (ten odkaz) by jsi to mel bez problemu zvladnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    jednoduche to vyzera byt, 1. sparusej-done, 2. connections,inet, add new modem(BT line/*99# al. *99***1#) done, 3.user,pwd, AT+CGDC....done
    a potom ked skusam vytacat som hlboko v p.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ty AT prikazy tam mozna byt nemusi, nekomu to fakci jen s, nekomu jen bez...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Přístup Opery /IE/ na inet přes WiFi
    Od sejkorka v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 20:33
  2. X500 - WIFI - GPRS - IE a ICQ se stále připojení na GPRS, místo WIFI
    Od Georf_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2007, 10:15
  3. ipaq4700 inet+wifi
    Od sid_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 17:15
  4. Ledka Btooth?
    Od DK_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-01-2005, 17:31
  5. PocketPC2002+S45+TWIST+GPRS+WAP(Inet)
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-08-2002, 07:45