Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Druhy resetů Nokie LD-3W

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Mám občas problémy s naběhnutí Nokie. Trvá jí šíleně dlouho, dokud nelokalizuje polohu - pokud vůbec. Problém řeší reset. Zjistil sem ale že reset provedený podržením tlačítka(jediného, které tu je ) se liší s resetem pomocí vjmutí baterie na určitou dobu... Totiž po resetu tlačítkem GPS zapomene spárování ale problém s lokalizací trvá. Po vyndání baterie většinou gps naběhne po několika minutách spolehlivě. Před resetem většinou vidí plno satelitů a s dostačujícím signálem, ale ne a ne se fixnout. Zajímalo by mě, jestli neexistuje nějaké softwarové řešení restartu-vyndání baterie.

    Také bych zmínil občasné problémy spojení Aceru N30 a Nokie. Většinou nastávají, když oba rozpojím, vypnu a spojím... To když parkrát zopakuji tak už je nespojím. Řeší to ale softreset acera nebo reset gps, takže to není až tak špatný. Nehledě na slušnou přeplácanost mých WM:sarcastic: . A windowsy sou prostě windowsy.

    Dík za odpovědi. A jestli to tu někde je - omlouvám se, asi sem špatně hledal.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ja uz tady nekde psal, ze se mi N nechtela fixnout na sumave ve vyssich polohach, ale nijak se to vlastne nevyresilo postupem casu sem prisel akorat na to, ze kdyz se dlouho nechce fixnout, tak bud cekat jeste o neco dyl a nebo ji proste napojenou na BT vypnu a zapnu a vono se to rozjede (tohle fakci u TT, ale u 6.xxx to uz neni potreba, pac to nevypadava...)...no a jinak se mi dycky desne dlouho fixuje, kdyz se hybu (i trebas jen pomalicku du...)

    jinak znalec na tu N je myslim asi OSCH, tak mozna zkusit na nej...resetovat se myslim da trebas pres sirfdemo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nevím hoši. Já jsem rád, že to vůbec chodí. Ikdyž jak jsem flashnul WM05, tak nemám s Nokií jediný problém.
    K těm resetům můžu jen říct, že dle návodu by mělo jít o stejný reset jak tlačkem, tak vyjmutím baterie. Z praxe vím, že čím déle je Nokia bez proudu, tím lepší (kompletnější, hlubší) reset. Ale taky to potom o to déle trvá, než se sviňa fixne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    mate nekdo sirfdemo pro pc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    mam pocit, ze GPSka po zapnuti dopocitava svou polohu od mista, kde byla predtim vypnuta, takze ji to trva vyrazne dele nez po resetu, kdy pocita od nuly.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Moje HTC a druhy den me uz nastvalo :-(
    Od kockonos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 21:09
  2. SideWindow - Pda jako druhý monitor PC
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 16:22
  3. MDAII - k cemu je druhy systemovy konektor
    Od xxquick v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 09:25
  4. restart az na druhy pokus
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-02-2005, 23:43